+ Életmód

Lábadozó, Oscar-díjas férjet gondoz Olga Menzelová

„Életem legnehezebb éve van mögöttem. Igen, a férjem elmúlt nyolcvanéves, de az, ami történt vele, nincs összefüggésben a korával. Jirka edzett, egészséges férfivolt, amikor 2017 novemberében megtörtént a baj.” A cseh rendezőn november végén hajtottak végre többórás fejműtétet.

Fotó: AFP

„Most én tévedtem, nem az orvosok. Messze vagyunk még attól, hogy minden rendben legyen – meséli a komoly betegségen átesett Jiří Menzel felesége az ujszo.com portálon.

„Fiatal voltam és szőke. Átnézett rajtam. Nem tudtam mit kezdeni a válaszaival. Meg is kértem őt, amikor visszamentem hozzá, hogy ne legyen már ilyen öntelt! Ez meglepte őt. Onnantól fogva komolyan vett.” Ezt Olga Menzelová mondja Jiří Menzellel való kapcsolatának kezdetéről.

Később kiderült, Jiří Menzelnek már az első találkozásuk során tetszett a lány. Játszott vele. Vissza akarta csalogatni magához, ami sikerült is neki.

Olga rádióriporterként egy karácsonyi interjúja során ismerkedett meg Jiří Menzellel. A munkakapcsolat szerelembe fordult, és négy év után, 2004-ben Thaiföldön, a cseh nagykövetségen összeházasodtak.

Több mint egy éve már, hogy Jiří Menzel agyhártyagyulladással kórházba került, majd különböző rehabilitációs intézetekben kezelték. Tavaly december óta otthoni környezetben gyógyul.

Sokan irigyelték, amikor a felesége lett, most viszont, amikor első számú ápolója, kevesen lennének a helyében.

Az Oscar-díjas férjét gondozó, azóta már kétdiplomás asszonnyal Szabó G. László készített exkluzív interjút, amit az Új szó oldalán olvashattok.

 

 

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Torma István szerint:

    Jobbulást kívánok! Éppen ma néztem meg Az én kis falum c. filmjét, már sokadszorra. Végtelenül szerethető, emberi film 🙂 🙂 🙂

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top