+ Irodalom

Kezeket a paplan alá

Úgy tűnik, hiába riogatták az embereket a korábbi századokban, áltudományos szakkönyvekkel, a következő zöldségekkel, a kedv a gyönyörre nem csökkent – Szőcs Henriette írása.

avagy élvezetek és tévhitek

 

Magadat csak! Vonagló szemérmed,
kéjvizes szemed, csukló nyögésed:
ez kell nékem ! — végsõ kéjnek:
látni magányos õrjöngésed… 

amint csillapítod elhagyott
araként magányos vágyaid,
 s mámoros kézzel kutatgatod
tested titkos boldogságait.1

A maszturbáció a saját nemi szervek kézzel vagy szexuális segédeszközökkel történő ingerlése, melynek során a férfi vagy nő közösülés nélkül jut el az orgazmusig. Célja a meglévő szexuális vágyak levezetése, örömszerzés, stresszoldás. Megítélése az évszázadok során változott, gyakran szigorúan büntették, a katolikus egyház még napjainkban is a bűnök, sőt a súlyos bűnök közé sorolja, mivel a Tízparancsolat elleni vétség a test kényeztetése. A tizenkilencedik században visszatért miatta az erényöv, amelyet már nem csupán a szüzesség megőrzésére, hanem az önkielégítés megakadályozására is használtak.

Természetesen bármilyen tiltás és büntetés ellenére az emberek játszadoztak önmagukkal, ha nem akadt jobb játszótárs, és neves festők, például Gustav Klimt vagy Egon Schiele is megörökítették ezt a játékot műveiken. A legnézettebb pornóoldal, a Pornhub, kimutatása alapján 2017-18-ban jelentősen emelkedett a hölgy felhasználóik száma (vagy végre bevallották, szerintem a nők eddig is ugyanúgy néztek szexfilmeket, mint a férfiak, csak szégyellték beismerni) és ők elsősorban a nekik szánt témájú mozikra kattintottak rá, ilyenek a maszturbálós jelenetek. Úgy tűnik, hiába riogatták az embereket a korábbi századokban, áltudományos szakkönyvekkel, a következő zöldségekkel, a kedv a gyönyörre nem csökkent:

Pokolra kerülsz, ha onanizálsz: A keresztény tanok szerint akkor is a pokolra kerülsz, ha házasságon kívül szexelsz, sőt, ha házasként vasárnap vagy ünnepnapokon, csak másik bugyrába a gyehennának. Szóval, nem tök mindegy? Élvezz, amíg lehet!

A maszturbáló nők melle összemehet, gyermeke pedig fogyatékos lesz: Az önkielégítés helyett házas életet élő asszonyok gyakran szültek, a mellük biztosan elvesztette formáját a sok szoptatástól. Magadtól meg nem eshetsz teherbe.

A maszturbáló nőknél megnő az öngyilkosság veszélye: Szerintem a kielégületlen nő hisztis, a kielégült boldog, kiegyensúlyozott, nem szomorú és elkeseredett, már miért is vetne véget szerelmetes életének?

A tisztátalan ember megbolondítja a lovat: Hiába tűnik ideális szituációnak és gyakran szerepel filmekben olyan jelenet, ahol a lány lovon ül, és a nyereg ringatózásától gyönyört él át, állítólag a ló megérzi, ha a hátán ülő mocskos dolgokat művelt, ilyenkor megbokrosodik, eltéved vagy ledobja lovasát. Vállalható rizikó, vagy kiváltható a bicikli nyergével, a vasparipa talán kevésbé érzékeny jószág, mint az élő változata.

Szőrnövekedést okoz: Istenem, van, aki a szőrösre kattan, egyre kevésbé trendi a csecsemőszerű pucérság, ráadásul a legdivatosabb modell, Sophia Hadjipanteli, vastag, sötét szemöldöke össze van nőve. Különben meg úgyis lézerrel szőrtelenítünk mindenhol, nem?

A férfiak kifogynak a spermából: Pont a gyakori ürítés ösztönzi a proteinforrást az újra termelésre. Egyes kutatások szerint az állandó feszülés okozza a prosztatarákot, ezért is jobb megszabadulni a felesleges anyagtól.

Kezeket a takaró alá, amennyiben a jelenlegi családi állapotod: keresztben fekszel a franciaágyadon.

  1. Dehmel: Venus perversa (fordította Babits Mihály)
Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top