+ Pályázat

Művészeti szakmai programok 200 milliós támogatására lehet pályázni

Megjelent a Magyar Művészeti Akadémia (MMA) idei pályázati felhívása, amely 200 millió forintos keretösszeggel nyújt támogatást 2019. január 1. és december 31. között megvalósuló művészeti szakmai programokra.

A Magyar Művészeti Akadémia pályázatára az államháztartás központi alrendszerén belüli és kívüli, az MMA alapszabályában nevesített művészeti ágak területén működő civil és – a központi költségvetési szervek kivételével – egyéb szervezetek jelentkezhetnek művészeti szakmai programjuk megvalósításának támogatására.

A pályázat (kódja: MMA-19-P) célja, hogy anyagi támogatást nyújtson a kulturális értékek védelméhez és gyarapításához, a művészeti és történeti hagyományok megőrzéséhez, a magas színvonalú művészi alkotómunka feltételeinek megerősítéséhez.

A vissza nem térítendő támogatás összegének alsó határa 300 ezer forint, felső határa 1 millió forint, saját forrás biztosítása a támogatáshoz nem szükséges.

A rendelkezésre álló összeget az MMA tagozatai között egyenlő arányban osztják fel. A pályázatok benyújtása tagozati bontás alapján a kiírásban található tematika figyelembevételével lehetséges.

A pályázatot az MMA pályázati rendszerébe (http://tamogatas.mma.hu/Login) lépve lehet benyújtani, 2019. március 28-i határidővel. A részletes pályázati kiírás és útmutató a köztestület honlapján (www.mma.hu) található meg.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

 1. Mahir Kara

  2019-02-28 - 05:37

  Udvari költők

  (Istenem, de sokan vannak!
  Alázkodó nyomorultak!)

  Ha a fennállót dicséred
  Babér lesz a te béred,
  Áll, ami díjas, koszorús,
  Amolyan se hal, se hús.
  Hatalom ellen, sose lázadsz
  Vajas kenyered az alázat
  Ünnepled vígan a diktátort
  Asztalánál ülhetsz tort.
  Úszol könnyűként boldogan,
  Lesüllyed az, kinek súlya van
  A jövőnek nincsen szavad,
  Cserébe jól érezheted magad.
  Úszkálsz, mint szar a lében
  A magasak elismerésében.
  Jelened van, jövőd nincs,
  Néked többet, ér talmi kincs
  Helyed nincs az irodalomban
  Csak ott ahol, iroda lom van.
  Megvet a jelen, jövőd jeltelen,
  Az életed kényelmes, értelmetlen
  Hiába a vagy hatalom kegyeltje
  Nem lett hallhatatlan egy se!

  Privat Policira szükség van? Ellenzék kussoltatására? „Aki el akarja nyomni a kritikát: annak vagy becstelen szándékai vannak, vagy érzi a maga szellemi silányságát.” Szabó Dezső
  “Ha meg akarod tudni, hogy ki uralkodik fölötted, elég kideríteni, hogy kit nem szabad bírálnod.” Voltaire
  A zsidó nem más, mint egy barbarisztikus, és kegyetlen élősdi más népek nyakán. A legnagyobb ellensége minden fejlődésnek, visszakövetelője minden rothadásnak. Egyetlen egy erő tartja össze őket: a mások iránti olthatatlan gyűlölete, a befogadó nemzetek nagylelkűsége ellenére!— Voltaire

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Népszerűek

To Top