+ Zene

Visszatér az énekesnő a terrormerénylet helyszínére

Jövő nyári turnéján Manchestert is útba ejti Ariana Grande, hogy különleges koncerttel üdvözölje rajongóit a városban, ahol tavaly 22 halálos áldozattal járó terrormerényletet követtek el koncertje után a Manchester Arenában.

A népszerű énekesnő Instagramján üzente meg, hogy bár egyelőre nincs pontos dátuma és helyszíne a koncertnek, de „természetesen” elmegy Manchesterbe is, és arra a fellépésre „különleges”előadással készül – számolt be róla vasárnap a BBC News.

A sztár arra nem tért ki az üzenetében, hogy hogyan emlékezik majd meg a 2017 májusában történt tragédiáról, amikor a koncertjéről haza igyekvő tömegben öngyilkos robbantó követett el merényletet.

Alig két héttel később Katy Perry, Justin Bieber és Liam Gallagher kíséretében tért vissza a városba, és együtt adtak jótékonysági koncertet az áldozatok és családjaik támogatására.

Ariana Grande korábban már közölte, hogy a 2019 nyarára és őszére tervezett koncertturnén augusztusban és szeptemberben Londont, Birminghamet, Glasgow-t és Sheffieldet is érinti.

Az énekesnő Thank U, Next című száma már hatodik hete vezeti a brit toplistát.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top