+ Design

Ő a világ legjobban fizetett modellje

Kendall Jenner a világ legjobban fizetett modellje a Forbes magazin becslései szerint: a 23 éves Jenner 2018 júniusáig 12 hónap alatt 22,5 millió dollárt keresett.

Kendall Jenner, aki a valóságshow-sztár Kim Kardashian féltestvére, többek között az Estée Lauder, az Adidas és a Calvin Klein márkákkal közös munkáknak köszönhette vagyona gyarapodását.

A második helyen Karlie Kloss végzett: a többek közt a Swarovskinak is dolgozó 26 éves modell 13 millió dollárt keresett.

A harmadik helyen a brit Rosie Huntington-Whiteley és az amerikai Chrissy Teigen osztozik, mindketten 11,5 millió dollárt kerestek. Chrissy Teigen a modellkedés mellett szakácskönyveinek, a nevét viselő konyhai eszközök értékesítésének és televíziós műsorvezetésnek is köszönheti vagyonát.

A brit Cara Delevingne és a brazil Gisele Bündchen 10-10 millió dollárral a lista 5. helyezettjei.

A Forbes a kozmetikai, parfüm- vagy egyéb márkákkal és cégekkel kötött szerződésekből származó bruttó bevételek becsléseit használja fel a lista elkészítéséhez, kiegészítve a menedzserekkel, ügynökökkel, a márkák képviselőivel és szakértőkkel készített interjúkkal.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top