+ Életmód

30 millió forint összdíjazású Csináld magad! pályázat

Elindult az ország legnagyobb Csináld magad! pályázata

Idén harmadik alkalommal kerül sor az MVM Paksi Atomerőmű Zrt. Alkotó Energia pályázatára, amely a DIY (Do it Yourself – Csináld magad!) filozófia jegyében várja az alkotók jelentkezését.

A mintegy hárommillió forint összdíjazású versenyre december 31-ig jelentkezhetnek mindazok, akik saját kezűleg újítanak fel bútorokat vagy készítenek használati tárgyakat és dekorációkat. A Paksi Atomerőmű pályázatának célja, hogy elősegítse és népszerűsítse a meglévő értékek megőrzését, illetve felhívja a figyelmet a szemétre szánt, környezetet terhelő anyagok újrafelhasználásának lehetőségeire. A pályázók idén is négy kategóriában adhatják le alkotásaikat:

  • Bútorfelújítás, bútorfestés, bútorátalakítás
  • Bútor- és használati tárgy-készítés, funkcióváltás (meglévő, használt tárgyak/anyagok/bútorok felhasználásával)
  • Hulladék és maradék anyagok újrahasznosításával készült lakberendezési használati tárgyak és gyermekjátékok (ide nem értve a kizárólag dekorációs célt szolgáló tárgyakat és a ruházati cikkeket)
  • DIY dekorációk és ajándéktárgyak (évszaktól/ünneptől függetlenül)

Egy pályamű csak egy kategóriában nevezhető, legalább három fotóval és egy, az alkotási folyamatról szóló technikai leírással. A versenyzők két korcsoportban, a 14–18 év közötti juniorban, illetve a 18 év feletti felnőttben adhatják le pályamunkájukat. A regisztráció, illetve további fontos részletek az Alkotó Energia pályázat hivatalos oldalán érhetők el:

http://alkotoenergia.hu/regisztracio

A pályázatok beküldésnek határideje: 2018. december 31. 24 óra.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top