+ Film

Bud Spencer fia nagy bejelentést tett

Keresés a weben

Életrajzi film készül Bud Spencer életének arról a szakaszáról, amely mozis pályafutását előzte meg – jelentette be egy olasz filmfesztiválon a két éve elhunyt művész fia, Giuseppe Pedersoli.

A népszerű filmek fesztiválján, a Terni Pop Film Festen elhangzott, hogy a produkció forgatókönyve már készül. A mozi nagy ikonjai előtt tisztelgő, először megrendezett esemény vendége volt Giuseppe Pedersoli mellett Spencer lánya, Diamante és unokaöccse, Alessandro Pedersoli is.

Bud Spencer fia elmondta: a család számára olyan, mintha a színész még mindig közöttük lenne. Ápolják az emlékét, ahogy világszerte azt teszik Spencer rajongói is.

Mindig azt mondta, hogy ő nem színész – idézte fel apja szavait a fia -, csak sok év után értette meg, mit akart ezzel apja kifejezni:

„A forgatáson nem szerepet játszott, hanem pontosan olyan volt, mint az életben”.

Pedersoli elmesélte, hogy Spencer nem akart színész lenni, úszóbajnok volt. De mindent megváltoztatott, amikor együtt lépett a kamerák elé Terrence Hill-lel, akivel haláláig barátok maradtak.

A fesztiválon adták át először a színész tiszteletére alapított Bud Spencer – a következő generáció elnevezésű díjat, amelyet Marco D’Amore olasz színész vehetett át.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top
rész elé elég egyszer beilleszteni oldalanként -->