+ Film

Az amerikaiak most A végzet órájára voltak kíváncsiak

A kasszasikerlista második helyére 10,4 millió dolláros jegyeladással az Egy kis szívesség című krimi futott be.

A gótikus ifjúsági horrorregényből forgatott A végzet órája című filmre volt kíváncsi a legtöbb észak-amerikai mozinéző. Az Eli Roth rendezésében, Jack Black és Cate Blanchett főszereplésével forgatott családi fantáziafilmre a várakozásokat jóval meghaladó 26,9 millió dollárért váltottak jegyet a kanadai és amerikai mozikban péntektől vasárnapig.

A kasszasikerlista második helyére 10,4 millió dolláros jegyeladással az Egy kis szívesség című krimi futott be, a harmadik helyet pedig Az apáca című horror foglalta el 10,3 millió dolláros (2,88 milliárd forintos) bevétellel.

Az első öt között szerepelt még a Predator – A ragadozó és a Crazy Rich Asians című produkció tízmillió dollár alatti bevételekkel.

A hétvégén debütált az észak-amerikai mozikban Michael Moore Fahrenheit 11/9 című dokumentumfilmje is. Az 1719 moziban játszott filmre, amely a Donald Trump-érát elemzi, 3,1 millió dollárért vettek jegyet a nézők. Ez dokumentumfilmek között jó bemutatkozásnak számít, de elemzők emlékeztettek rá, hogy Moore George W. Bush-elnökségéről készített Fahrenheit 9/11 című dokumentumfilmje 2004-ben 23,9 millió dolláros premierhétvégi bevétellel nyitotta meg forgalmazását.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top