+ művészet & politika

Steven Segal nem csak férfiakkal erőszakoskodott

A minap kinevezték őt humanitárius ügyekben közvetítő különmegbízottnak Oroszország és az Egyesült Államok között.

Három celebet, Harvey Weinstein filmproducert, Steven Seagal és Anthony Anderson filmszínészeket érintő újabb szexuális zaklatási ügyekben kezdett vizsgálatot a Los Angeles-i kerületi ügyészség – jelentette be a hivatal szóvivője csütörtökön.

Harvey Weinstein ügyében ezzel már hatra emelkedett a Los Angelesben folyó vizsgálatok száma – közölte Greg Risling szóvivő, aki semmilyen részletet nem tárt a nyilvánosság elé.

A bukott filmmogul ellen, akit több mint 70 nő vádolt meg szexuális zaklatással, erőszakkal a botrány kirobbanása óta, a New York-i ügyészség három nő sérelmére elkövetett szexuális ragadozóként elkövetett erőszak, szexuális zaklatás, erőszakos nemi közösülés, szexuális bántalmazás miatt már vádat emelt. A 66 éves filmproducer május 25-én feladta magát a New Yorki rendőrségen. Még aznap egymillió dollár óvadék ellenében szabadon engedték, de elektronikus nyomkövetőt kell viselnie és nem hagyhatja el New York és Connecticut államot.

Steven Seagel a 80-as évek vége óta olyan akciófilmek révén vált sztárrá, mint a Nico vagy az Úszó erőd. A rendező, harcművész és zenész az elmúlt évben megkapta az orosz és a szerb állampolgárságot is, orosz útlevelét személyesen Vlagyimir Putyintól vehette át. A minap kinevezték őt humanitárius ügyekben közvetítő különmegbízottnak Oroszország és az Egyesült Államok között.

Novemberben Portia de Rossi színésznő vádolta meg azzal, hogy egy film előzetes megbeszélésekor molesztálta őt.

A Feketén-fehéren című amerikai sorozat főszereplője, a 47 éves Anthony Anderson ellen egy nő tett feljelentést szexuális zaklatás miatt a Los Angeles-i rendőrségen. Anderson képviselője közölte, hogy a színész határozottan tagadja a vádat.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. kandúrbandi

    2018-08-20 - 16:50

    És megint csak az autósok felelőssége kerül górcső alá….az autós vizsgát tesz Kresz-ből. A többség ennek alapján rója az utakat. Sajnos ez a bringások esetén csak álom.Nekik csak jogaik vannak, alkalmazkodást ne várjunk tőlük….szemtelenek, arrogánsak, hogy más jelzőket ne írjak.

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Népszerűek

To Top