+ Színház

Önkénteseket keres a szegedi Thealter fesztivál

Olyan 18 évnél idősebb jelentkezőket várnak, akik közösségben gondolkodnak…

Idén augusztus 3-11. között rendezi meg a 28. THEALTER nemzetközi színházi fesztivált a szegedi MASZK Egyesület. Ez emberi években mérve is sok, hát még egy fesztiválnál. Rengeteg tapasztalatot, élményt gyűjtöttek össze a szervezők ez idő alatt, amit most szívesen megosztanának új önkénteseikkel is!

Olyan 18 évnél idősebb jelentkezőket várnak, akik közösségben gondolkodnak, szeretnek csapatban dolgozni, kreatívak, határozott a fellépésük, érdekli őket a színház, és ráérnek a THEALTER előtt és/vagy a fesztivál alatt segíteni a programok előkészítésében és lebonyolításában. Az se baj, ha az új jelentkezők korábban már önkénteskedtek máshol, szeretik a közösségi- és kulturális programokat, vagy épp tudnak kommunikálni angolul. A szervezők ehhez 28 év tapasztalatát teszik hozzá rengeteg sztorival és jó hangulattal, napi egyszeri étkezést biztosítanak, nem-szegediek szállást is kaphatnak a fesztivál idejére, és néhány előadást is meg lehet nézni a fesztiválon.

A jelentkezési határidő július 22., a THEALTER-felhívás és a jelentkezési lap itt található: http://www.thealter.hu/magyar/2018/hirek/0/#hir_278

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top