+ Életmód

Áder János fogott egy iszonyú nagy halat

Izgalmas várakozás. Kapás van.

Áder János köztársasági elnök a Magyar Országos Horgász Szövetség (Mohosz) horgásznagyköveteinek VI. találkozóján és horgászversenyén a Matyi-éri víztározónál, Szeged közelében 2018. június 7-én.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A látszat ellenére nem kisüveges sört nyit a köztársasági elnök, hanem még csak az etetőanyagot gyúrja a nagy dobás előtt, de a szemében ott vibrál a nem is oly távoli halfogás reménye.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

És jól sejtette, a hal szákba került, vergődve fröcsköli össze az Adidas felszerelést. Mint látható, kukoricával csalizott a köztársasági elnök, amiből arra tippelünk, hogy növényevő halat fogott, bár a Szerk. megjegyzi, fogott már kukoricával süllőt, mi több, ugyanebben a tóban is akasztott egyet-kettőt, persze, azokat már nem kukoricával.

MTI Fotó: Koszticsák Szilárd

A negyedik képen az örömhorgász a zsákmánnyal, amely a képről ítélve nyurga ponty. Ha a szeme a szája síkja alatt lenne, még busára is gondolhatnánk, csakhogy busát nem igazán lehet horoggal fogni, főképp nem a Maty-éri víztározóban. Közben eleredt az eső, fölkerült a pólóra a dzseki, de így legalább a hal sem gondolja azt, hogy a tavon kívül nincs vízi élet.

Áder János fogott egy iszonyú nagy halat
1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Pinke László szerint:

    Qrva nagy….mint az, aki megfogta….:(… Kb.3-5 kg közötti fehér amur (Ctenopharyngodon idella, ld. : Wikipédia) Őshazájában, Kínában 80 kg-ig nő meg. Hazánkban sem ritkaság a 20-25 kg közötti példány. Mi itt a szenzáció,firkászok ?????:(

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top