+ Zene

Sürgősségi műtéten esett át a népszerű hegedűművész

Ezért nem lép fel a Margitszigeten.

A Margitszigeti Szabadtéri Színpad megnyitásának 80. évfordulójára szervezett Mezítláb a réten című, június 9-i ingyenes születésnapi koncert és nyitóesemény külföldi sztárvendége, Alexander Rybak betegség miatt lemondta budapesti fellépését – közölte a Szabad Tér Színház kedden.

Alexander Rybak visszalépése a Budapesti Nyári Fesztivál nagyszabású nyitóeseményének megtartását nem befolyásolja. Június 9-én este a Magyar Állami Operaház Zenekara Héja Domonkos vezényletével a zeneirodalom legnépszerűbb tánczenéit szólaltatja meg. A szervezők továbbra is várnak minden érdeklődőt a Margitszigeti Nagyréten, ahol nemcsak egy nyárindító örömkoncerttel, hanem meglepetésekkel is készülnek az ünnepi évadot megnyitó eseményre.

A népszerű hegedűművész a hétvégén sürgősségi műtéten esett át, amely után váratlan komplikációk léptek fel, emiatt kényszerült visszalépni. Nagy sajnálatára a mostani eseményen nem tud közreműködni, de bízik abban, hogy felépülését követően minél előbb adhat Budapesten koncertet.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top