+ Film

A Cirko filmjei már online is nézhetők

A naplemente ragyogását június 7-én kezdik vetíteni a magyar mozik.

Kavasze Naomi (Naomi Kawase) japán rendezőnő filmje, A naplemente ragyogása a cannes-i filmfesztivál versenyprogramjában mutatkozott be. A film Japán lélegzetelállító szépségű tájaira kalauzol, és a veszteség utáni újrakezdés, az empátia és vigasz témáját dolgozza fel.

A naplemente ragyogását június 7-én kezdik vetíteni a magyar mozik. A forgalmazó, a Cirko Film weboldalán a mozipremierrel egy időben online is megnézhetővé válik a film egy fél mozijegy áráért. A vetítési információk és az online verzió is itt található: http://www.cirkogejzir.hu/filmek/a-naplemente-ragyogasa/508/

Az online megtekintési lehetőség célja, hogy a filmkedvelő közönség tagjai közül azok is könnyen megnézhessék a filmet, akik lakóhelyük közelében nem tudnak moziba menni, nincs rá idejük, illetve nincs a közelükben olyan művészmozi, amely ezt az alkotást műsorára tűzné.

Az érzékeny, gyengéd és lenyűgöző képi világú alkotásairól ismert japán rendezőnőnek A naplemente ragyogása volt a hetedik filmje, amit a cannes-i filmfesztiválon vetítettek. Előző filmje, a magyar nézők körében is nagy sikert aratott A remény receptje szintén a veszteségről, illetve az azt követő megújulásról és csendes boldogságról szólt.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top