+ Zene

Túlgyászolják George Michael halálát a rajongók

A család megkérte a rajongókat, hogy május 27-éig vigyenek el mindent, amit elhelyeztek.

George Michael családja arra kéria néhai zenész rajongóit, hogy vigyék el virágaikat, fotóikat és más ajándékaikat, amelyeket a sztár iránti tiszteletből helyeztek el két otthonánál.

A 2016 decemberében elhunyt popsztár észak-londoni háza előtti füves teret elborítják a mécsesek, zászlók, kézzel írott üzenetek. Ugyanez a helyzet 80 kilométerrel arrébb, Goringban is, az előtt a ház előtt, ahol Michael meghalt.

A sztár honlapjára apja, nővérei és barátja, David Austin tett fel egy közleményt, amelyben hangsúlyozzák, hogy mélyen megható a sok tiszteletadás, de úgy érzik, többé nem élhetnek vissza a szomszédok jóindulatával.

A család megkérte a rajongókat, hogy május 27-éig vigyenek el mindent, amit elhelyeztek. Azt javasolták, hogy szeretetük jeleként inkább egy karitatív szervezetnek juttassanak adományt.

A BBC News beszámolója szerint a néhai popsztár goringi szomszédjai közül néhányan nem örültek ugyan a zarándoklatnak, de elismerték, hogy a rajongók nagyon tisztelettudóan viselkedtek, és rendben tartották a ház körüli „emlékkertet”.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top