+ Film

Dakota Johnson kikészült a horrorfilm-forgatáson

A sztárnak kedvese segíthet feldolgozni a traumát. Novemberben röppent fel a pletyka, hogy A szürke ötven árnyalata 28 éves sztárja, szemet vetett Gwyneth Paltrow volt férjére, a 40 éves Chris Martinra.

Reuters / @dakotaswifey

Ezek a furcsa körülmények egy horrorfilm forgatáson bárkit megviseltek volna. Gondolhatnánk, hogy a hosszú éveken át tartó Szürke ötven-filmek kínos felvételei után Dakota Johnsont megedzették a különleges forgatási helyzetek, de van még olyan szituáció, ami számára is nehezen feldolgozható.

Legújabb mozija, a Suspiria című horror után Dakotának terápiára volt szüksége:

Egy elhagyatott szállodában forgattunk egy hegy tetején. Az épület tetején legalább harminc telefonantenna volt elhelyezve, csak úgy lüktetett az elektromosság, folyton megráztuk egymást. Ráadásul jéghideg volt, száraz volt a levegő. Csak az segített, hogy gyakorlatilag minden este olajjal fürödtem. Annyira kikészültem, hogy bejelentkeztem terápiára.

– mesélte el rossz élményeit az Elle magazinnak.

A sztárnak azonban nem csak a terapeutája segíthet feldolgozni a traumát. Novemberben röppent fel a pletyka, hogy A szürke ötven árnyalata 28 éves sztárja, szemet vetett Gwyneth Paltrow volt férjére, a 40 éves Chris Martinra, kapcsolatuk azonban nem csak szóbeszéd, január óta a nyilvánosság előtt is vállalják kapcsolatukat.

via: hirado.hu

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top