+ Életmód

Titkos ceremónián nősült harmadjára Richard Gere

A pár kezdetben távkapcsolatban élt.

hola.com

Titkos ceremónián vette feleségül a 35 éves Alejandra Silvát. A hét elején a The Sun magazinnak nyilatkozó bennfentes szellőztette meg a hírt, miszerint Richard Gere és a nála 33 évvel fiatalabb kedvese, a 35 éves Alejandra Silva május elején összeházasodik.

A spanyol Hola! magazin azonban szerdán exkluzív cikkében arról számolt be, hogy a szerelmesek pár hete egy intim ceremónia keretében már kimondták a boldogító igent. A május 6-i pótünnepség pedig a családnak és a barátoknak szól majd.

Gere és kedvese 2015 nyarán ismerte el, hogy egy párt alkotnak, azóta persze kiderült, hogy már majdnem egy éve együtt jártak, amikor felvállalták a kapcsolatukat a nyilvánosság előtt.

A humanitáriusként dolgozó Alejandra egyszer már volt férjnél, azonban Govind Friedlandtól már évekkel ezelőtt elvált. A házasságból egy kisfiú született, Albert.

Richard számára sem ez az első frigy, Cindy Crawford négy éven át, míg Carey Lowell 14 évig volt a felesége, utóbbitól egy fia is született, Homer most 17 éves.

A pár kezdetben távkapcsolatban élt, mivel Alejandra fiával Madridban, Richard pedig New Yorkban lakott. A szerelmesek egy jó ideje már együtt élnek New Yorkban.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top