+ Film

Még három napig támogatókat keres a Volt egyszer egy Corvin téka című film

Az Indiegogo felületén indított közösségi finanszírozási kampány során eddig több mint 2600 dollár gyűlt össze.

Április 7-én véget ér a közösségi finanszírozási kampány, melyet A hetedik sor közepe filmportál csapata indított a Volt egyszer egy Corvin téka című készülő dokumentumfilm támogatására. A hozzájárulásoknak köszönhetően eddig a célösszeg negyede gyűlt össze. A film premierjét valószínűleg halasztani kell, de a bemutatóra már biztosan sor kerül.

22 év után idén januárban végleg bezárt a mozi szívében működő, legendás Corvin téka, így a VHS-korszak egyik utolsó központja is megszűnt. A kultikussá vált kölcsönzőről, illetve a videózás, a tékázás és a kazetta-éra történetéről A hetedik sor közepe filmportál csapata forgat színes, szórakoztató dokumentumfilmet, melyet közösségi támogatással szeretne finanszírozni.

Az Indiegogo felületén indított közösségi finanszírozási kampány során eddig több mint 2600 dollár gyűlt össze. A doku támogatására még három napig, április 7-ig (szombatig) van lehetőség. A hozzájárulók egyedi ajándéktárgyakat kapnak, illetve fölkerülnek a film stáblistájára is.

A filmet az Indiegogo felületén, ezen a linken lehet támogatni.

Az előzetesen április végére tervezett bemutatót jelen állás szerint halasztani kell, jó hír azonban, hogy arra – a támogatásoknak köszönhetően is – biztosan sor kerül. Az alkotók a mozipremieren túl a tervek szerint országosan is elérhetővé szeretnék tenni a filmet, ehhez azonban további munkálatokra és anyagi forrásokra van szükség.

A film előzetese, illetve egy-egy ízelítő A hetedik sor közepe Youtube-csatornáján érhető el:

Trailer:

Jézusos film és Passzió

Nincs nekik pornójuk!

Nem emlékszem a film címére

A maroknyi stáb ezúton is köszönetét fejezi ki az eddig kapott eszmei és anyagi támogatásért, és továbbra is kéri és buzdítja a filmrajongókat, hogy kölcsönözzenek egy utolsót, így hozzájárulva az egyedülálló dokumentumfilm széleskörű bemutatásához.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top