+ Színház

Nem bírod ki nevetés nélkül!

A Nagyon nagy ő sztorija pofon egyszerű: a dundi könyvesbolttulajdonos nőbe beleszeret egy vásárló, majd…

A Spirit Színházban 2017 októberének végén mutatták be Charles Laurence Nagyon Nagy Ő című vígjátékát, amit sokan összekevernek az azonos című film történetével, pedig itt szó sincs hipnózisról! A sziporkázó komédiában Tölgyesy Zoltán, Gubík Ági, Varju Kálmán és Hajdú László edzi a rekeszizmokat, elmeséljük, hogyan!

A történet szerint a dundi könyvesbolt-tulajdonos hölgy kiadja két üresen álló szobáját könyvesboltbéli alkalmazottjának, és a nagyszájú, minden lében-kanál meleg barátjának. Hármuk kapcsolata az állandó poénkodáson, a csipkelődésen és persze egymás életének kritizálásán alapul.

Tölgyesy Zoltán, akit sokan Miss Mandarinként ismerhetnek a budapesti meleg szórakozóhelyek félhomályából, a lehető legjobb karakterrel ruházza fel Henry-t, a közigazgatás kiváló szolgáját. Henrynek alig van olyan mondata, amin a néző ne tudna legalább egy kicsit is elmosolyodni. A „kiscsalád” kollektíven küzd a tulajdonos, Vicky túlsúlyával, aki a kiábrándultsága miatt már csak egy nagy tál zabpehelyben látja a kiutat. James (Varju Kálmán), a fel-nem-törekvő író a maga csendes kis világából figyeli a történéseket, persze ahogy egy jó vígjátékban lenni szokott, Ő sem maradhat érinthetetlenül.

A sztori pofon egyszerű: a dundi könyvesbolttulajdonos nőbe beleszeret egy vásárló (Hajdú László), majd parázsló szerelem pattan ki kettejük között – egészen arra a pár órára, amíg még egymáséi lehetnek, hiszen az újdonsült szőke herceg fehér lovával olajat keres keleten. A karácsony azonban vízválasztó, hiszen ekkor láthatják újra egymást a szerelmes pár tagjai, akiket az ajándékokon túl egy óriási meglepetés is vár.

A darab nagy tanulsággal szolgál, hiszen a néző a közel két órás előadást végig kacagva arra döbben rá, hogy attól, hogy még kilógsz a sorból, lehetsz boldog! – Van választás!

Előadások időpontjai jegyrendeléssel:

2018 március 16. (péntek) 19:00

2018 március 17. (szombat) 19:00

2018 március 22. (csütörtök) 19:00

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top