+ Zene

Ma lenne 75 éves a zenetörténelem legnagyobb hatású szólógitárosa

Milyen végtelenül sokszínű személyiség, és milyen sokszínű életpálya. Ezerszínű volt az is, ahogy érzékenyen, és mindenki közül is felismerhető módon gitározott.

Ma lenne 75 éves George Harrison, a modern zenetörténelem legnagyobb hatású és máig legnépszerűbb zenekara a The Beatles szólógitárosa – írja a Bagolyhír blog.

Önmegvalósult lélek szeretnék lenni. Meg szeretném találni Istent. Nem érdekelnek az anyagi dolgok, sem a hírnév, a valódi célt keresem. Édesanyám, remélem, nem aggódsz miattam

– fogalmazta meg alig húszévesen spirituális elhívatását, és próbál eszerint is élni az utolsó földi pillanatáig.  Amikor aláírt egy levelet, nemcsak egy keleti szimbólumot, hanem egy keresztet is rajzolt minden esetben.

Dúlt benne a kettősség, a nagyfokú hangulati ingadozások. A belső hangja Isten folyamatos keresésére hívta, és egy mérsékelt nyugodt életre, ugyanakkor az anyagi világ sűrűjében létezett, annak örömeivel, megpróbáltatásaival, szexuális kísértéseivel.

Személyes vonzereje, durván jóképűsége, hihetetlen mosolya, kedvessége, és a mély, intenzív tekintete ellenállhatatlanná tette, mindenki szerelmes lett belé, és ő is igazán szerette a szerelmet.

Néha ellenállt, és hosszabb időre visszavonult meditálni, kertészkedni, amire igazán jó terep lett a Friar Park, ez a viktoriánus neogótikus kastély a maga 62 hektárjával.

 

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top