+ Színház

Kezdjetek el élni! – Gundel Takács Gábor kártyát vet Pásztor Annának

A talkshowban a számmisztika, az asztrológia és a jóslás útmutatásaival keresnek válaszokat a vendégek élet béli elakadásaira.

A HétfőBűn színházi talkshow-sorozat február 12-i részében Gundel Takács Gábor és Szatmári Nóra Pásztor Annát, az Anna and the Barbies énekesét kalauzolja el a számmisztika, a jóslás és a kártyavetés birodalmában.

Pásztor Anna, a többszörös Fonogram-díjas énekesnő ül le egy színházi beszélgetésre Gundel Takács Gáborral. A HétfőBűn színházi talkshowban a műsorvezető Szatmári Nóra segítségére támaszkodik, aki jósként igyekszik megfejteni a vendégek életútjait. Gábor már vendégül látta Till Attilát, Grecsó Krisztiánt, s legutóbb Puzsér Róbertet is, most Pásztor Annán a sor.

Pásztor Anna többszörös Fonogram-díjas magyar énekesnő, előadóművész, színész, táncművész. New Yorkban Alvin Ailey neves táncintézetében, Magyarországon a Gór Nagy Mária Színitanodában tanult. A Károli Gáspár Református Egyetemen szerzett angol bölcsész diplomát. Lenny Kravitz előzenekaraként is zenélt már, s 2004 őszén testvérével, Sámuellel közösen megalapította az Anna and the Barbies együttest.

A talkshowban a számmisztika, az asztrológia és a jóslás útmutatásaival keresnek válaszokat a vendégek élet béli elakadásaira. Persze a jövővel is foglalkoznak, így a kártyák segítségével arra is rávilágítanak, mire számíthat Anna az elkövetkezendő években.

Érdekes beszélgetés lesz, csatlakozz hozzájuk a talkshow vendégeként!

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top