+ Életmód

Csókolgatott, aztán az arcával elkezdett lefelé haladni a testemen – vádolják az illuzionistát

A nő állítása szerint az illuzionista még egy levelet is íratott vele.

Nemi erőszakkal vádolta meg David Copperfieldet egy nő, aki azt állítja, hogy az amerikai illuzionista elkábította és megerőszakolta őt az 1980-as évek végén.

Brittney Lewis

Brittney Lewis egy 1988 szeptemberében Japánban megrendezett modellversenyen ismerkedett meg az akkor 32 éves Copperfielddel, aki zsűritagként vett részt a megmérettetésen és meghívta a 17 éves lányt egyik kaliforniai fellépésére.

A TheWrap.com című hírportálnak adott interjújában az immár negyvenes éveiben járó nő elmondta, hogy az illuzionista a kaliforniai út során egy hotelszobában molesztálta őt, miután bódítószert kevert az italába.

„Az arcomat csókolgatta és emlékszem, hogy az arcával elkezdett lefelé haladni a testemen. Aztán kidőltem”

– idézte a nőt a hírportál. Lewis szerint Copperfield másnap reggel „elmondta, hogy nem történt semmi, mert kiskorú voltam”. A nő állítása szerint az illuzionista még egy levelet is íratott vele, amelyben le kellett írnia, hogy jól van.

Mindössze néhány órával a TheWrap.com cikkének szerdai megjelenése előtt a 61 éves Copperfield egy hosszú közleményt tette ki a Twitter-oldalára, amelyben a #MeToo kampányt méltatta és felidézte, hogy annak idején „hamis vádak” áldozatává vált.

A művészt 2007-ben vádolta meg nemi erőszakkal egy korábbi szépségkirálynő, Lacey Carroll, ám az ügyet végül lezárták, a nő ellen pedig később vádat emeltek prostitúció, valamint egy másik férfi szexuális erőszakkal való hamis megvádolása miatt.

„Éveken át együtt éltem a rólam szóló kitalált, förtelmes vádakat harsogó cikkekkel, amelyek közül csak kevés foglalkozott a vádló letartóztatásának és az én ártatlanságomnak a tényével”

– írta Copperfield, hozzátéve, hogy noha újabb viharfelhők gyűlnek a feje felett, azt akarja, hogy a #MeToo kampány tovább virágozzon.

„Mindig figyeljünk és mérlegeljük körültekintően a dolgokat, és mindenki érdekében azt kérem, hogy ne ítéljünk elhamarkodottan”

– zárta közleményét az illuzionista.

A Reuters hírügynökség egyelőre nem érte el Lewis-t, Copperfield szóvivője pedig nem kívánta kommentálni a nő vádjait.

Lewis egyébként azt állítja, hogy már a Copperfield elleni 2007-es vizsgálat idején is előjött a saját történetével, amely azonban süket fülekre talált.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top