+ Életmód

Csókolgatott, aztán az arcával elkezdett lefelé haladni a testemen – vádolják az illuzionistát

A nő állítása szerint az illuzionista még egy levelet is íratott vele.

Keresés a weben

Nemi erőszakkal vádolta meg David Copperfieldet egy nő, aki azt állítja, hogy az amerikai illuzionista elkábította és megerőszakolta őt az 1980-as évek végén.

Brittney Lewis

Brittney Lewis egy 1988 szeptemberében Japánban megrendezett modellversenyen ismerkedett meg az akkor 32 éves Copperfielddel, aki zsűritagként vett részt a megmérettetésen és meghívta a 17 éves lányt egyik kaliforniai fellépésére.

A TheWrap.com című hírportálnak adott interjújában az immár negyvenes éveiben járó nő elmondta, hogy az illuzionista a kaliforniai út során egy hotelszobában molesztálta őt, miután bódítószert kevert az italába.

“Az arcomat csókolgatta és emlékszem, hogy az arcával elkezdett lefelé haladni a testemen. Aztán kidőltem”

– idézte a nőt a hírportál. Lewis szerint Copperfield másnap reggel “elmondta, hogy nem történt semmi, mert kiskorú voltam”. A nő állítása szerint az illuzionista még egy levelet is íratott vele, amelyben le kellett írnia, hogy jól van.

Mindössze néhány órával a TheWrap.com cikkének szerdai megjelenése előtt a 61 éves Copperfield egy hosszú közleményt tette ki a Twitter-oldalára, amelyben a #MeToo kampányt méltatta és felidézte, hogy annak idején “hamis vádak” áldozatává vált.

A művészt 2007-ben vádolta meg nemi erőszakkal egy korábbi szépségkirálynő, Lacey Carroll, ám az ügyet végül lezárták, a nő ellen pedig később vádat emeltek prostitúció, valamint egy másik férfi szexuális erőszakkal való hamis megvádolása miatt.

“Éveken át együtt éltem a rólam szóló kitalált, förtelmes vádakat harsogó cikkekkel, amelyek közül csak kevés foglalkozott a vádló letartóztatásának és az én ártatlanságomnak a tényével”

– írta Copperfield, hozzátéve, hogy noha újabb viharfelhők gyűlnek a feje felett, azt akarja, hogy a #MeToo kampány tovább virágozzon.

“Mindig figyeljünk és mérlegeljük körültekintően a dolgokat, és mindenki érdekében azt kérem, hogy ne ítéljünk elhamarkodottan”

– zárta közleményét az illuzionista.

A Reuters hírügynökség egyelőre nem érte el Lewis-t, Copperfield szóvivője pedig nem kívánta kommentálni a nő vádjait.

Lewis egyébként azt állítja, hogy már a Copperfield elleni 2007-es vizsgálat idején is előjött a saját történetével, amely azonban süket fülekre talált.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top