+ Irodalom

Új tavaszi könyvvásár lesz Budapesten

Az egész napos rendezvényt 2018. március 10-én, szombaton tartják.

Körülbelül egy esztendővel ezelőtt alakult meg az Alexandra-válság hatására a Magyar Könyvkiadók Érdekvédelmi Szövetségét (MKÉSZ), amely most megrendezi első nagyszabású eseményét, az I. MKÉSZ Családi Könyves Napot és Könyvvásárt.

Az egész napos rendezvényt 2018. március 10-én, szombaton tartják az Angyalföldi József Attila Művelődési Központ színháztermében és aulájában, ahol több mint 500 négyzetméteren lesz lehetősége a független könyvkiadóknak (tehát nem csak MKÉSZ-tagoknak) eladásra kínálni régi és új könyveiket.

Mivel a rendezvényen szinte minden témában vásárolhatnak majd kiadványokat az érdeklődők, a családokat helyezték a középpontba. Gyerekek, szülők, nagyszülők; ezen a napon mindannyian megtalálhatják majd a kedvükre való könyvet és elfoglaltságot, a vásárt különböző izgalmas programokkal is színesítik (gyerekjátszó, dedikálások, író-olvasó találkozó stb.)

Az esemény médiatámogatói a Librarius online kulturális magazin, a XIII. kerületi TV, valamint a 13 Kerületi Hírnök; utóbbi 67 000 példányban, 120 000 lakoshoz jut el közvetlenül a rendezvény előtt. Ezen kívül a több ezer példányban kinyomtatott szóróanyagaink (melyeket a környék közösségi helyein – óvodákban, iskolákban, könyvtárakban – osztanak szét) és a Klubrádió lesz segítségükre, hogy felhívják a figyelmet e könyves rendezvényre a kultúra és az olvasás iránt elkötelezett XIII. kerületben és annak környékén.

A kiemelt eseményre szeretettel várják kiállítóként a hazai független könyvkiadókat, így a Ti kiadótokat is! A részvételi díj a teljes napra bruttó 20 000 forint. Az újonnan csatlakozó és már meglévő MKÉSZ-tagoknak a részvételi díjból 50% kedvezményt kínálnak.

Amennyiben szeretnének az eseményen kiállítóként részt venni, úgy legkésőbb 2018. február 15-ig keressék a következő személyeket

Főszervező: Balla Judit, info@mkesz.hu, 06-20-381-9059
Titkár: Szalontai Attila, info@mkesz.hu, 06-30-777-8327

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top