+ Média

Ezeket az írásainkat olvasták legtöbben 2017-ben

A legolvasottabb cikkeink között volt könyvkritika, novella, visszaemlékezés és külföldi tudósítás. Köszönjük minden olvasónknak az egész éves jelenlétet és hogy minket választanak!

A legolvasottabb cikkeink között volt könyvkritika, novella, visszaemlékezés és külföldi tudósítás. Köszönjük minden olvasónknak az egész éves jelenlétet és hogy minket választanak!

1. Végre lelepleződött a Mount Everest megmászóinak sötét titka!

A féltve őrzött titkot ráadásul egy olyan személy – Beck Weathers – leplezte le, aki részese volt a ’96-os Everest-tragédiának, és előtte már több veszélyes csúcsot is meghódított.

Összesen eddig 81.764 olvasó

2. Marton László, az értékteremtő – Radnóti Zsuzsa levele

Most, amikor mindenki eddigi életének kizárólag negatív eseményeiről értesülhet, úgy, hogy ezáltal akarva-akaratlan egy egész élet, egy egész életmű nullázódhat le, úgy érzem – mélyen tiszteletben tartva minden megszólaló fájdalmas, negatív és traumatikus emlékeit, és velük együtt érezve –, szólnom kellett az általam ismert és tapasztalt személyes életút másik aspektusáról, az értékteremtő oldalról is.

Összesen eddig 22.336 olvasó

3. Egészen más a valós helyzet a katalánoknál, mint amit a tévében látunk – Barcelonából jelentjük

Tegnap kitettem egy rövid posztot a Facebookra, amelyben összefoglaltam, hogy két éve Barcelonában élő magyarként hogyan látom az itteni helyzetet. Meglepetésemre rengeteg kérdést és döbbent reakciót kaptam, és mindegyiknek az volt az alapja, hogy: De hát a tévében teljesen mást mondtak. – Magyar Vivien kollégánk jelenti Barcelonából.

Összesen eddig18.868 olvasó

4. Ahogy hazajött a férjem a pogácsás szeretőjétől

Hat órakor megcsörgetem. Egyszer. Hogy lássa, kerestem. De azután már nem, nehogy megakadályozzam, hogy megtörténjen az, ami akkor nem történne, ha folyton telefonálgatnék. – Borszéki Boglárka írása.

Eddig összesen 16.203 olvasó

5. Szent-Györgyi Albert felesége: Egyszemélyben voltam az asszonya, a titkárnője, barátja és sofőrje

Ha azt kérdi, hogy én már akkor előre láttam a jövőmet, akkor téved. Eszembe sem jutott házasságra gondolni. Egyszerűen csak jól éreztem magam az együtt töltött nap után. Albert aztán naponta felhívott telefonon és a következő hétvégén ismét találkoztunk – meséli Marcia Szent-Györgyi.

Eddig összesen 15.939 olvasó

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top