+ Színház

Puzsér Róbert és Gundel Takács Gábor a Spirit Színház jósdájában

Nagyon egyedi, nagyon sajátos az Ő hangvétele, gondolkodása. Van, mikor egyet tudok vele érteni, de olyan is akad, amikor nem – mondja Gundel Puzsérról.

Puzsér Róbert végzettsége szerint magyar–történelem szakos tanár, azonban legtöbben műsorvezetőként, szerkesztőként vagy kritikusként ismerhetjük. Az biztos, hogy személyisége megosztja a mai magyar társadalmat. Kíváncsiak vagyunk, hogy reagál majd Szatmári Nóra jósnő kérdéseire. Vagy inkább válaszaira? Érdekes beszélgetés elé nézünk!

Vannak kérdések, amelyeket feltennénk, ám mégsem merünk, vannak témák, amelyekről ritkán beszélünk. A HétfőBűn színházi talkshow hétről-hétre 100 néző előtt, kilencven percben a hét halálos bűnt járja körül. Gundel Takács Gábor Szatmári Nóra, ezotériával foglalkozó szakemberrel közösen vezeti a beszélgetéseket. Ezeken az estéken a vezérfonalat mindig az adja meg, hogy Nóra mit lát a vendégről horoszkóp, névelemzés vagy jóslás alapján. Így könnyen lehet, hogy a meghívott vendégről olyan titkok is kiderülnek a nézők előtt, amire ő maga sem számított.

„Nem ismerem Őt személyesen, de követem a műsorait, látom, amit Ő képvisel, és nagyon kíváncsi vagyok, hogy Ő milyen karakter. Nagyon egyedi, nagyon sajátos az Ő hangvétele, gondolkodása. Van, mikor egyet tudok vele érteni, de olyan is akad, amikor nem.”

– meséli Gundel Takács Gábor arra a kérdésre válaszul, miért várja a december 18-i beszélgetést.

Puzsér Róbert szókimondó kritikusként vonult be a magyar köztudatba. Az ezotériával való kapcsolatáról nem igazán hallottunk eddig.

„Ha nagyon ellene lenne, akkor biztos, hogy nem mond igent a meghívásomra, de elvállalta. Az eddigi beszélgetések is azt bizonyították, hogy nem kell, hogy a beszélgető alany higgyen az ezotériában ahhoz, hogy ez egy jó beszélgetés legyen. Egészen egyszerűen az a fontos, hogy amiket Szatmári Nóra meglátásai, jóslatai, horoszkóp-elemzése alapján mond róla, arról a vendég mit gondol. A beszélgetésnek nem feltétele az, hogy a beszélgető alany higgyen benne, elég, hogy ha elgondolkodik.”

– mondja Gundel Takács Gábor, az est házigazdája.

Üljön be a nézők közé!

Csatlakozzon a Spirit Színház HétfőBűn színházi talkshowjának nézői közé! Az alábbi linkre kattintva eléri a műsor hivatalos oldalát, ahol további információkat talál!

Jegyvásárlás a 2017. december 18-e estére.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top