+ Film

Kirúgták a Queen-film rendezőjét

A film főszereplője, Rami Malek is panaszkodott már a rendezőre.

Photo by James Gourley
Keresés a weben

Igazolatlan hiányzások miatt kirúgták Bryan Singert, a Queen együttesről és Freddie Mercuryról szóló film, a Bohemian Rhapsody rendezőjét – jelentették amerikai filmes hírportálok a 20th Century Fox stúdió közleményére hivatkozva.

Singer “meglepő módon” gyakran nem állt rendelkezésre, többször nem jelent meg a forgatáson, gyakori hiányzása az elmúlt héten a munkálatok leállását eredményezte – idézte a Hollywood Reporter a stúdió közleményét. A cég egyelőre nem nevezett meg új rendezőt. A film bemutatóját eredetileg 2018 karácsonyára tervezték.

A Deadline.com internetes oldal szerint a film főszereplője, Rami Malek is panaszkodott már a rendezőre. A Queen együttes további tagjait Ben Hardy, Joe Mazzello és Gwilym Lee alakítja.

A tanzániai Zanzibárban született Mercury 1970-ben alapította a bandát, egészen 1991-ben bekövetkezett haláláig állt az élén. Legnagyobb slágereik között szerepelt a We Will Rock You, a We Are The Champions és a Bohemian Rhapsody. Mercury 45 éves korában AIDS-ben hunyt el.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top