+ Irodalom

1000 könyvet rejtettünk el az országban

Találd meg az ajándékod te is, és légy része a Libri karácsonyi történetének!

Vajon milyen lehet találni egy könyvet? Egy könyvet, ami csak a tiéd? Amit nem véletlenül hagyott el valaki, hanem azért, hogy te megtaláld? A Libri könyveket szeretne ajándékba adni. Sokat. Egészen pontosan ezret. Budapesttől Pécsen át Debrecenig, több mint 20 városban.

Bemész egy kávézóba. Leülsz egy asztalhoz. A szék valahogy nem kényelmes. A karfánál. Benyúlsz és találsz egy pirosba csomagolt könyvet. Az van ráírva, hogy a tiéd. Az első karácsonyi ajándékod idén, és onnan jött, ahonnan nem is számítottál rá. Meglepett, ahogy kaptad, és az is, amit kaptál. Egy szerelmes regény, vagy inkább egy vallomás, ami hozzád szól. Vagy egy krimi, ami meghökkent, ami tele van váratlan fordulatokkal, vagy felnyitja a szemed. Amiben kibontakozik egy megoldatlan rejtély, ami tele van véletlen találkozásokkal. Ami elvezet egy másik világba. Bármi lehet, és annak az ellentéte is. Idén karácsonykor bármi megtörténhet.

A varázslat nem álom, hanem a valóság. Hagyd magad elvarázsolni és merülj el a történetekben! Boldizsár Ildikó kamaszkönnyeket felszárító meséiben, vagy Agatha Christie Gyilkosság az Orient expresszen című klasszikus krimijében. Legyen merszed félni Al Ghaoui Hesnával és frissen megjelent sikerkönyvével, a Félj bátrannal! Merülj el Radnóti Miklós másfél évtizednyi levelezésében, és ne szégyelld szétröhögni magad Bödőcs Tibor zseniális íróparódiáin. Rettegj Margaret Atwood félelmetes disztópiájától A Szolgálólány meséjében.

És ha kiolvastad és sírtál, rettegtél, féltél, nevettél, akkor mutasd meg másoknak is, hogy könyvet kapni, pláne meglepetésként, milyen jó. Tölts fel egy képet a könyvajándékodról a Libri Facebook vagy Instagram oldalára, jelöld meg a fotót #azenajandékom hashtaggel, és még több történet részese lehetsz, hiszen ajándékod mellé megnyerheted a 3 db 100 000 Ft-os könyvcsomag egyikét is.

Ha szeretnéd megtalálni a Libri karácsonyi könyvajándékait, itt találsz segítséget a kereséshez: libri.hu/karacsony

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top