+ Zene

Apokaliptikus Atomic Playboyz koncert és punk divatbemutató

A koncert közben bemutatott extrém, rockos, őrült divatshow ruháit pedig maga Norbi Ramone, a zenekar énekese tervezte és készítette.

Az Atomic Playboyz zenekar nem skatulyázta be magát a zenei stílus megnevezését illetően! A kritikusok által Sleaze/Hardrock zenekarnak nevezett banda ezért magáról csak annyit mond:

ROCK! SHOCK! POP!

Bizonyítja ezt a Trafóklubban is, ahol a zúzást punk/posztapokaliptikus extrém divatbemutató fogja feldobni, vagy fordítva!

Apokaliptikus ruhavíziók és hardrock kéz a kézben, punk sminkek (Prokop Kata) és hajak (Hódosi Becky) a helyén – igazi kreatív szeánszot vezényel az Atomic Playboyz!

A koncert közben bemutatott extrém, rockos, őrült divatshow ruháit pedig maga Norbi Ramone, a zenekar énekese tervezte és készítette, a Gihádalift extrém turiban, a bolt támogatásával, szabadjára engedve a benne tomboló kreatív erőket!

A zenekarról:

A 2013-ban alakult Atomic Playboyz zenekar a hazai Sleaze/Glam/Hardrock színtér egyik legmarkánsabb, legizgalmasabb bandája, mely játszott már a legendás Michael Angelo Batio és a The Last Vegas előzenekaraként is.

A felállás:

Norbi Ramone – vocal, Yeah Tee – guitar , Dan Dalton – bass, Titusz Glamchild – drums

A zenekart 2013-ban középiskolás évei alatt alapította Yeah Tee és Norbi Ramone olyan kedvenc bandáik hatására, mint Billy Idol, Faster Pussycat, Michael Monroe, Pretty Boy Floyd, Mötley Crüe, Poison…

A bátor és kreatív energiák, a kiváló hangszeres- és énekes tudás, a szabadjára engedett extremitás új szlogent alkotott: ROCK! SHOCK! POP!

Trafóklub, 1094 Budapest, Liliom u. 41., 2017. december 06. 22.00 (kapunyitás 21.00)

A rendezvényre a belépés ingyenes!

fb esemény

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top