+ Design

Új dizájnt kap a Librarius

Kedves Olvasók! Ma hajnalban és délelőtt egy-két órán át technikai okokból szünetelni fog a librarius.hu elérhetősége. Mozdonyt cserélünk!

Kedves Olvasók! Ma hajnalban és délelőtt egy-két órán át technikai okokból szünetelni fog a librarius.hu elérhetősége. Mozdonyt cserélünk!

Olyan új dizájnt kap a lap, ami áttekinthetőbbé teszi a címoldalon és cikkoldalon való kalandozást. A címoldalon külön hasábon találjátok holnaptól a híranyagokat, külön kiemelt hasábon a nagyobb lélegzetű elemzéseket és beszélgetéseket, és külön hasábon a legnépszerűbb cikkeket.

Ha csak filmre vagy csak színházi témájú cikkekre vagy kíváncsi, az új dizájnban egyetlen kattintással érheted el, mint újság az újságban, a csak filmes vagy csak színházi cikkeket.

A mobil verzióban holnaptól a képernyő fölső részén látható füleken egy kattintással érheted el a kiemelt cikkeket, külön a híreket és külön a legnépszerűbb olvasnivalót.

Nagyon reméljük, hogy a sok apró változással az olvasás kényelmet és jobb szörfölési élményt biztosítunk számotokra. Ha az új formával kapcsolatban bármilyen kérdésetek van, írjátok meg a librarius@librarius.hu címre, lehetőség szerint mindenkinek válaszolunk.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Trueqap szerint:

    Nekem bejön! Laza, könnyed, mint ahogyan a librarius.hu stílusa is.

    De nyugi… ma megkapjátok 1000 helyről, hogy az előző jobb volt! 🙂 Ez mindig ilyen. Amit megszoktak az a jó.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top