+ Film

Kevin Spacey-t kirúgta a Netflix, összedőlt a Kártyavár

A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többet Kevin Spacey-t a Kártyavár című népszerű sorozatban.

Keresés a weben

A Netflix internetes műsorszolgáltató pénteken bejelentette, hogy nem szerepelteti többet Kevin Spacey-t a Kártyavár című népszerű sorozatban, s megszüntet mindennemű kapcsolatot az Oscar-díjas színésszel a szexuális zaklatási botrány nyomán.

A Netflix tájékoztatott arról is: még felmérik, hogy folytatják-e a 2013-ban indult sorozatot Spacey közreműködése nélkül.

Egyben közölte: nem adja ki az utóprodukciós fázisban lévő Gore című filmet, amelynek sztárja szintén a zaklatással vádolt színész.

A CNN hírtelevízió csütörtök este adott hírt arról, hogy a Kártyavár stábjának nyolc jelenlegi és korábbi tagja – akiknek nevét nem hozták nyilvánosságra – állt elő azzal, hogy Spacey részéről ragadozó viselkedést tapasztaltak, egy színész szexuális támadással vádolta meg őt.

Egy brit és egy mexikói színész korábban szintén megvádolta szexuális zaklatással Spacey-t, aki október végén jelentette be, hogy bár korábban nőkkel is voltak kapcsolatai, ezentúl meleg férfiként éli életét.

A széria hatodik – egyébként is befejezőnek szánt – évadát most forgatják, de a Spacey-t ért vádak miatt a Netflix internetes műsorszolgáltató és a Media Rights Capital produkciós cég felfüggesztette a forgatást.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top