+ Film

Visszavonul a filmsztár, mert politikai nézetei miatt nem kap munkát

Azt reméli, hogy ettől élete egyszerűbb lesz, és több időt szentelhet szenvedélyeinek, többek között a fényképezésnek és a pókernek.

James Woods Golden Globe- és Emmy-díjas amerikai filmsztár bejelentette visszavonulását a színészettől, mivel “konzervatív nézetei miatt nehezen jut játéklehetőséghez” – írta a Variety.com filmes portál.

A Volt egyszer egy Amerika (1984), a Salvador (1986) és a Casino (1995) hetvenéves sztárja pénteken hirdette meg egyik Rhode Island-i házának eladását 1,4 millió dollárért (370 millió forint) – közölte Allen Gammons ingatlanügynök.

Gammons közleményében kitért arra is, hogy Woods, akinek négy háza és más ingatlanbefektetései is vannak Rhode Island államban, visszavonul a szórakoztatóiparból és reméli, hogy “élete egyszerűbb lesz”, több időt szentelhet szenvedélyeinek, többek között a fényképezésnek és a pókernek.

A színész közismerten konzervatív politikai nézeteket vall, ami “megnehezíti, hogy játéklehetőséghez jusson” – írta az ingatlanügynök.

Woodsot kétszer is jelölték Oscar-díjra (Kísért a múlt, Salvador), a legjobb férfi főszereplőnek járó Golden Globe-ot Az ígéretért kapta 1987-ban, a legjobb férfi főszereplő Emmy-díját kétszer is elnyerte (A nevem Bill W., Az ígéret).

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Ghanima szerint:

    Tessék újra körülnézni, kedves szerkesztőség és kiegészíteni a hírt. Woods _nem_ akar visszavonulni. A politikai nézetei miatt meg különösen nem.

    https://uk.news.yahoo.com/james-woods-announces-retirement-acting-002827170.html

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top