+ művészet & politika

Már több mint 4 ezren aláírták Alinda, Hajós András és Gundel Takács petícióját

A migráns gyerekek táboroztatása elleni öcsényi tüntetés, a miniszterelnök véleménye, egyáltalán a közbeszéd hazai állapota arra késztette a kulturális közélet szereplőit, hogy petíciót tegyenek közzé.

A migráns gyerekek táboroztatása elleni öcsényi tüntetés, a miniszterelnök véleménye, egyáltalán a közbeszéd hazai állapota arra késztette a kulturális közélet szereplőit, hogy petíciót tegyenek közzé:

Mindannyiunk közös érdeke, hogy megvédjük hazánkat, hogy a határainkat ellenőrizzük, hogy tudjuk, kik jönnek hozzánk, kikkel osztjuk meg az életünket. Ugyanígy közös érdekünk, hogy megvédjük az emberséges társadalom határait. Az elmúlt napokban ezt az intézményt érte olyan támadás, amely ellenreakció nélkül önpusztító folyamatok sorát eredményezheti.

A teljes petíciót itt olvashatod el.

4 hozzászólás

4 Comments

  1. Sz. szerint:

    Nagy ellentmondás van ebben a petícióban!

  2. Bácskay Antal szerint:

    Nem tudom, mit szóltak volna a magyarok 1956-ban, ha Ausztriában is így fogadták volna őket. Pedig akkor válogatás nélkül kerültek különböző táborokba, köztük sok börtönből szabadult köztörvényes is. Azzal egyetértek, hogy előzetesen szűrni kell a menekülteket, aki nem esik át a vizsgálaton, azokat vissza kell küldeni. De aki megfelel, azzal normálisan kell bánni.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top