+ Gondolat

Hogyan erősítheted meg magadban a jót?

Az az elemi világ, ami bennünket is alkot, az jólelkű. Minden elemi folyamat egy külön kincs. És ezt tudják is egymásról. Így is viszonyulnak egymáshoz. Egymást segítve és együtt alkotják a világot. – Kis Zoltán J. írása.

Testi megnyugvás, lelki béke, tiszta gondolat

Mert mindannyiunkat körbevesz az auránk, működésünk kvantumhatása. Ami olyan, amilyenek vagyunk. Letagadhatatlan. Csillogó, ha testileg-lelkileg jól vagy, szürke, mert mindenféle bajaid vannak, vagy éppen nincs is, mert felemészt a belsőd. De a tiszta gondolat definíciója az nehéz, mert gyűlölködni logikusan is lehet.

De ha testileg-lelkileg rendben vagy, akkor nem fogsz.

Elegendő csak annyit mondanod magadnak, hogy: jó leszek! És ezt nap mint nap megerősíteni. Nem másnak, csakis magadnak. És az aurád csillogásához vezető út felét már megtetted. Mert a lelki energiáid innentől kezdve arra irányulnak majd, hogy testi gondjaid megoldódjanak. Mert tiszta gondolatok nélkül azok bizony vannak.

És ugyan napi bosszúságaid ettől még meg nem oldódnak, de azok kezelése, az feltétlenül.

A lélek meghatározása sem egyszerű, de az énünk az mégis több, mint csak a testi megjelenésünk. A tudatunk definíciója pedig nem azonos azzal, amilyenek valójában vagyunk.

Az az elemi világ, ami bennünket is alkot, az jólelkű. Minden elemi folyamat egy külön kincs. És ezt tudják is egymásról. Így is viszonyulnak egymáshoz. Egymást segítve és együtt alkotják a világot. Van olyan belső funkciójuk is amit könnyedén nevezhetnénk lelkinek. Mert vigyáznak arra, hogy mindig azok maradjanak akik, és akik folytatják, azok is azt képviseljék. Mert egyetlen proton sem örök, de minden, a sorban következő oxigén proton oxigénként viselkedik. És nem fél attól, hogy ha a többi elemmel együttműködik, akkor kevesebbé válik. Ellenkezőleg. Sokkal több lesz. A lelke, mondhatnánk, örök.

És a csillogó aurád ezt mind meg is mutatja. Csak a szemembe kell nézned és azt mondanod, hogy: jó vagyok!

Kiss Zoltán J., független kvantumenergia-kutató

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top