+ Média

Lukáts Andor arra kíváncsi, van-e még emberi érzés a miniszterelnökben

A HírTV Alinda című műsorában nyilatkozott Lukáts Andor Kossuth-díjas színművész többek között arról, miért nem megy el vacsorázni Orbán Viktorral, mikor a Kossuth-díjasok vacsorájára invitálja.

A HírTV Alinda című műsorában nyilatkozott Lukáts Andor Kossuth-díjas színművész többek között arról, miért nem megy el vacsorázni Orbán Viktorral, mikor a Kossuth-díjasok vacsorájára invitálja. A beszélgetésből az is kiderül majd, hogy Nagy Imre rokona – írják a műsor beharangozójában a Facebookon.

1 hozzászólás

1 hozzászólás

  1. Varg szerint:

    Kedves Rosszkisfiúk Nevelő Otthona! Látatlanban is felnézek Önre a reflexiója okán. Jól beledöngölte ezt a régi időkben sokat futtatott vigécet az agyagba. Nem hagyott ki talán semmit. Csak megjegyezném nem megkérdőjelezve az Ön által leírtakat, hogy nekem is miniszterelnököm az abszolút jószándékú és eredményes Orbán Viktor, aki amúgy gané emberekkel építi a klientúráját. Vagyis adódik a következtetés, hogy akinek az ilyen kaliberű keresztapák által fújt passzátszél duzzasztja a vitorláit, az Ő maga milyen ember. Amúgy miért is nem minősül a közügyekben történő részvételnek pl. itt a Librariuson kommentelgetni? És miért 15 millió felé akar szakadni szegény miniszterelnökünk mikor a kerekítve 10 millió is soknak látszik? Bízom a megsemmisítő, de igazságos válaszában.

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top