+ Film

Manírmentes mélyinterjúk az Anna and the Barbies filmjében

Összesen háromszor láttam a bemutatón, a háromból kétszer megkönnyeztem, olyan mélyről feltörő érzések kavarogtak bennem az emlékek láttán.

Nyilván ahogy egy embléma az autómárkát, úgy ebben az esetben az én arcom és nevem fémjelzi a zenekart. Én kerültem reflektorfénybe, de a produkció nem rólam, hanem a zenéről és így a zenekarról szól. A filmben ők ugyanolyan őszintén mesélnek az érzéseikről, a kötődésükről vagy éppen kifejezik nemtetszésüket. Együtt tesszük teljessé a filmet is, ugyanúgy, ahogy a dalokat – mondja Pásztor Anna a Nullahataegynek.

Augusztus 9-én jelent meg az Anna and the Barbies hetedik nagylemeze, az Utópia. A  Fővárosi Nagycirkuszban tavaly megrendezett lemezbemutató koncertről filmet is forgattak. Az Álmatlan című film hivatalos bemutatója szeptember 29-én lesz a Toldi Moziban. Játékfilm vagy koncertfilm? És vajon miért kellett tavaly óta várni az új albumra? Pásztor Annát a Nullahategy kérdezte.

Pelenkázás, szoptatás vagy séta közben, babakocsit tolva vagy gyereket fürdetve jöttek az ötletek. Előkaptam a telefonom, oda mondogattam vagy énekeltem fel, ami eszembe jutott, aztán éjszaka, amikor mindenki aludt, vagy amikor hazaértem a koncertről, lekapartam őket. Azt hiszem, ha az élet azt diktálja, hogy írjak, akkor hagyom magam és írni fogok.

-meséli Anna a dalsok születési körülményeiről.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top