+ Életmód

Gréta nem szőke, de a Tisza királynője

A kelet-szlovákiai Nagykaposról származó 21 éves lány a Kassai Műszaki Egyetem másod éves hallgatója.

Rapács Gréta a Tisza 2017 királynője címmel együtt megnyerte azt a lehetőséget is, hogy automatikusan bekerüljön a Nemzet Szépe 2018-as döntőjébe.

Néhány nappal ezelőtt rendezték meg az ötödik Miss Tisza International szépségversenyt. Az eseményt a vízi sportok szerelmesei között a Tisza-tó Riviérájaként ismert Abádszalókon tartották 2017. augusztus 19-én.

A nyolc döntős szépség közül a zsűri Rapács Grétát választotta győztesnek, aki így főnyereményként bejuthatott a Miss Nation Hungary 2018-as döntőjébe..

A kelet-szlovákiai Nagykaposról származó 21 éves lány a Kassai Műszaki Egyetem másod éves hallgatója. Kiemelten fontos számára a környezetvédelem, szenvedélyesen szeret fotózni, s nagyon büszke szülővárosára is. Rapács Gréta a korona átvétele után elmondta: sokat dolgozott a szépségkirálynővé válásért, de minden pillanat megérte.

Boldog vagyok, és köszönöm a Hidak Kulturális Egyesületnek, hogy elindulhattam ezen a versenyen és mindent elkövetek, hogy méltó utódjuk legyek az előző királynőknek. Nagy vágyam és egyben a kitűzött célom is az, hogy kijussak egy világversenyre, ahol megismerkedhetek különböző nemzetiségű lányokkal, ezzel részben megismerve a kultúrájukat is

– mondta Rapács Gréta, akinek vágya hamarosan akár teljesülhet is.

A Tisza 2017 királynője cím mellett ugyanis a szépségkirálynő egyik nyereménye az volt, hogy egyenes ágon automatikusan bekerül a Nemzet Szépe 2018 szépségversenyre. Ha Grétának ezt a versenyt is sikerül megnyernie, bejut a Miss Nation világversenyre, ahol számos nemzetközi szépséggel együtt versenghet majd.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top