+ Film

Sorrentino merész és látványos filmet forgat Berlusconiról

Néhány forgatási fotó már megjelent az olasz lapokban. Egyiken egy csapat vonzó fiatal nő látható, amint Riccardo Scamarcio olasz színészt üldözik.

Paolo Sorrentino Oscar-díjas olasz rendező már forgatja a Silvio Berlusconi egykori miniszterelnökről szóló, Loro (Ők) című filmjét.

A héten éjszakákon át dolgozott a stáb a római Forum Romanumom és a Kolosszeum környékén a turisták között.

Néhány forgatási fotó már megjelent az olasz lapokban. Egyiken egy csapat vonzó fiatal nő látható, amint Riccardo Scamarcio olasz színészt üldözik. Scamarcio egy olasz üzletembert, Gianpaolo Tarantinit alakítja, aki hét év és tíz hónap börtönbüntetést kapott.

Aug. 22, 2017. (Claudio Peri/ANSA via AP)

Prostitúcióra való felbujtással és bűnszövetkezet létrehozásával vádolták, ő volt az, aki 2008-ban és 2009-ben fiatal nőket szervezett a Silvio Berlusconi egyik rezidenciáján tartott partikra. A volt miniszterelnök szerepét Toni Servillo játssza. Az 58 éves színész alakította Sorrentino az Il Divo – A megfoghatatlan című filmjében Giulio Andreotti hétszeres olasz államfőt is.

A forgatás előtt Sorrentino találkozott Berlusconival, aki a stáb rendelkezésére bocsátja legendás szardíniai villáját. A rendező beszélt Veronica Larióval, Berlusconi volt feleségével is, aki 2009-ben vált el a médiacézártól. Hosszú pereskedés után évi 3,5 millió eurót kap volt férjétől. Lariót a filmben Elena Sofia Ricci alakítja.

A nyolcvanéves Berlusconi az utóbbi időben csöndben visszahúzódott a nyilvánosság reflektorfényéből, eladta médiabirodalma egyes részeit, és megvált az AC Milan focicsapattól is. Pártja, a Forza Italia erősen küzd, hogy meghatározó tényező maradhasson Olaszországban.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top