+ Színház

Hol játszik az új évadban Pintér Béla és Társulata?

thealter 2014

Mivel Szamosi Zsófia színésznő anyai örömök elé néz, a most kezdődő évadban szerepeit a Titkaink és a Tündöklő Középszer című előadásban Pető Kata, a Kaisers TV, Ungarn című produkcióban pedig Parti Nóra veszik át.

Tizenkilencedik évadát kezdi augusztus végén a Pintér Béla és Társulata, Magyarország egyik legelismertebb független színházi közössége, amelynek több előadása új helyszínen látható.

Október elején vendégjátékra készül a társulat: a Titkaink című darabot mutatják be Görögország második legnagyobb városában, Thesszalonikiben.

A Kaisers TV, Ungarn és a Tündöklő Középszer című előadásaik a 2017/2018-as évadtól kezdve új helyszínen, az Átrium Színházban láthatók. Ugyanitt adják elő a színházi nyelvet megújító, 15 éve töretlen sikerrel futó, több mint 300 előadást megért Parasztopera. Itt újítják fel és tűzik újra műsorra A Sehova Kapuja című produkciót is. A színházi évad azonban már augusztusban 28-án megkezdődik a Szkéné Színházban a Fácántánc című előadással.

Mivel Szamosi Zsófia színésznő anyai örömök elé néz, a most kezdődő évadban szerepeit a Titkaink és a Tündöklő Középszer című előadásban Pető Kata, a Kaisers TV, Ungarn című produkcióban pedig Parti Nóra veszik át. A további előadásokat, amelyekben játszik, a tervek szerint az évad végén tűzik újra műsorra.

A Sehova Kapuja című darabban Adorjáni Bálint mutatkozik be a Pintér Béla és Társulata nézőinek.

Decemberben Ascher Tamás Háromszéken címmel új bemutatóval jelentkezik a társulat a Katona József Színházzal együttműködésben.

Bővebb információ az előadásokról.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top