+ Irodalom

Bekeményített a nagyfenekű brazilok érdekképviselete

Olyannyira elszaporodtak a nagyfenekű brazilok, hogy a fővárosban érvényesíteni tudta érdekeit a nagyfenekű brazilok érdekképviselete. Ettől kezdve a fővárosi mozikban, színházakban és tömegközlekedési eszközökön legalább egy dupla méretű ülést találtak a nagyfenekű brazilok…

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1997

október, India – Rohamosan növekedett az ország népessége, a fogamzásgátlásnak máshol jól bevált módszerei itt csődöt mondtak, hiába sterilizálták a nők harmadát, és hiába kaptak a férfiak ingyen óvszert. Ekkor újítást vezettek be, és a kisebb közösségekben dolgozó borbélyokra bízták az ügyet. Ettől kezdve a borbélyoknak kellett az óvszert kiosztaniuk, sőt, megtanítani az óvszerhasználatot. Az egyik borbély naponta több tucat merevedést is produkált, hogy hasznossá tegye magát hazája túlnépesedése ellen.

október, Brazília – Olyannyira elszaporodtak a nagyfenekű brazilok, hogy a fővárosban érvényesíteni tudta érdekeit a nagyfenekű brazilok érdekképviselete. Ettől kezdve a fővárosi mozikban, színházakban és tömegközlekedési eszközökön legalább egy dupla méretű ülést találtak a nagyfenekű brazilok, akiket irigykedve néztek a kisfenekűek, s némileg igazságtalannak érezték, hogy két kisfenekű brazil helyét egyetlen nagyfenekű brazil tölti meg.

október, Kína – A világlapok rendszeresen tudósítottak a nyilvános kivégzésekről, amelyektől a legtöbb halálraítélt rettegett. Amikor azonban híre ment a börtönökben, hogy a nyilvános kivégzést, nyakazást és akasztást hamarosan fölváltja a diszkrét, injekció általi halál, az akkoriban közel kéttucatnyi halálra ítélt már gyűrte is föl az ingujját.

november, Dánia – Felakasztott férfi lógott a fáról, a fején pisztolylövés véres nyoma, a csuklója elvágva. Alatta a karóra reklámszövege: minek agyonütni az időt, ha magadat is agyonütheted?

november, Anglia – A férfiaknak föltűnt, hogy a megalázásukra vagy likvidálásukra épített reklámok különösen nagy hatással vannak a nőkre. Fölháborodva vették tudomásul, hogy a Lee farmer reklámjában meztelen férfi fenekére tapos a Lee farmert viselő női láb, sőt, az egyik áruház olyan csábítóan divatos ruhát kínált, amely szerint a reklámfelvételen pillanatokon belül leszakad a metróalagútba behajtó, metróból kikandikáló férfi feje.

november, Svédország – Az új autómodelleket sehol a világon máshol, csak Svédországban vetették alá az úgynevezett szarvastesztnek. A szarvasteszt lényege, hogy a jeges úton autó elé ugró szarvassal való ütközést ellenkormányzással úgy kerülhesse el a vezető, hogy az autó ne boruljon fel. Ezen a teszten bukott meg, és lett üzleti katasztrófa az új Mercedes.

december, Olaszország – Gondolt egyet a gyermekek védelmét szolgáló nápolyi városi tanács, és tízezer lírás napi fizetéssel megbízott ötszáz nyugdíjas nagypapát, hogy az iskolák környékén őgyelegve óvja a kiskorúakat a kábítószeresektől és a pedofiloktól. A tanárok egy része erről mit sem tudott, és mérgelődve hajtotta el az iskolák környékén leselkedő nyugdíjasokat, lévén ebből a korosztályból került ki a legtöbb pedofil.

december, Kuvait – A kuvaiti férfiak egyre kevésbé találtak maguknak olyan feleséget, aki megőrizné az iszlám hagyományokat. A nők többsége önállóságra vágyott, diplomát szerzett, karriert épített és nyugati típusú termékeket vásárolva nyugati típusú házasságra vágyott. Szóval, lett volna ezer oka a kuvaiti férfiaknak, hogy egyszer rendesen leigyák magukat.

december, Szlovákia – A szlovák üzletemberek egy része, megrettenve a maffia védelmi pénzt kiverő embereitől a templomba menekült, az egyházhoz fordultak védelemért. Üzleti tevékenységüket formailag az egyház valamelyik jótékonysági alapítványára bízták, és a háttérből irányították, családjukkal egy titkos helyre menekülve bújtak el a rájuk vadászó maffiózók elől. Közben eldönthették, melyiket szeretik jobban, a pénzt vagy az életet.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top