+ Irodalom

Két héttel a világbajnokság előtt tilos volt a szex a sporthorgászoknál

A brit sporthorgász válogatott tagjai azt az utasítást kapták, hogy az augusztusi világbajnokság előtti két hétben nem élhetnek szexuális életet. A csapat egyik szószólója fellázat, és így érvelt…

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1995

július, Anglia – A brit sporthorgász válogatott tagjai azt az utasítást kapták, hogy az augusztusi világbajnokság előtti két hétben nem élhetnek szexuális életet. A csapat egyik szószólója szerint semmi összefüggés nincs az előző heti kettyintések és a horgászat közben horogra akadt halak számával és súlyával. Az edző szerint viszont a kielégült horgász kéjes lustasággal ül a botja végén, míg a szexuálisan kiéheztetett harapósabb a kapásra.

július, Brazília – Acua Preta polgármestere jó ideje törte a fejét, hogyan tudná megfékezni a prostitúciót a közel negyvenezres lélekszámú városkában. Első lépésben bezáratta a piroslámpás házakat, csakhogy az így munka nélkül maradt lányok titokban tovább űzték a mesterségüket. Erre a polgármester berendelte mind a tizenhét lányt a polgármesteri hivatalba, és havi fix bérért felfogadta őket utcaseprőnek.

július, Japán – A felsőbb évfolyamos diákok kivált kedvelték leckéztetni az alsóbb évfolyamosokat. Ezúttal bátorságpróbát tartottak egy tengeri mellvédnél, ahol tízméteres magasságból kellett a dühöngő tengerbe ugrani. A négy tengerbe ugrott elsős fiú közül csak három holteste került elő, a negyedik kiállta a próbát, és a háromméteres hullámok között örökre eltűnt.

augusztus, Hollandia – A súlyosan elhízottak szervezetének száz tagja elszánt kampányba kezdett, hogy véget vessen az elhízott emberek megkülönböztetésének. Például az is milyen dolog, mesélte az egyik, hogy amikor a kórházban orvosi vizsgálatra kerül sor, a kövéreket kiküldik a konyhába méredzkedni, mert csak ott van nagy teherbírású mérleg.

augusztus, Olaszország – Felszálláshoz készülődött a Karakasba induló római járat. A férfi már lekéste volna a gépet, mikor egy hirtelen ötlettől vezérelve fölhívta a repteret és közölte velük, hogy bomba van a gépen. A járat csak az átvizsgálás után szállt föl, már a férfival együtt. Elutazhatott Karakasba, amint kifizette a vakriadóért járó büntetést.

augusztus, Thaiföld – Televíziós hirdetési kampányba kezdett a kormány. Arra kérte a vidéken élő szegény családokat, hogy ne küldjék megélhetési céllal a városi forgatagba prostituáltnak tizenkét év körüli lányaikat. A nyomorgó családoknak nem volt tévéjük.

szeptember, Guatemala – A férfi először szépen beirdalta magát egy éles késsel, majd bemászott a fővárosi állatkert jaguárjához. A cafatokra marcangolt férfi búcsúlevelet hagyott hátra, amelyben leírta, hogy fegyverével hencegett egy húszéves kislánynak, akit véletlenül agyonlőtt. A számlát így kiegyenlítettnek tekinti.

szeptember, Kína – A pult köré sereglett mindenki az ivóban, hogy szemtanúja legyen egy fergeteges ivópárbajnak. Egymás után küldték lefelé a whiskyket, két egyforma pohárból ittak. Mindketten rendíthetetlennek látszottak, de az egyik a harmincnegyedik pohár után a földre bukott, és aznap már nem mozdult. Két nap múlva újra összegyűltek az ivóban, ahol a fogadás értelmében vereséget szenvedett férfi megevett egy pár evőpálcikát.

szeptember, Brazília – Húsz reáért bárki vásárolhatott szextombolát az étterem tulajdonosától, aki főnyereményként fölajánlotta, hogy a nyertes eltölthet egy varázslatos éjszakát az étterem kuplerájában dolgozó legcsinosabb alkalmazottal. A tombola kelendő volt, de mielőtt kisorsolhatták volna a szerencsés nyertes, a hatóságok bezáratták az éttermet. Egy-két gazdagabb kuncsaft hőzöngött, a többiek megelégedtek azzal, hogy húsz reáért álmodozhattak egy kicsit.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top