+ Irodalom

Félmeztelenül is utazhatnak a nők a New York-i metrón

A rendőröknek csak akkor kell beavatkozniuk, és leszállítani a félmeztelenül utazó nőt, ha a félmeztelen nő megbotránkoztatja az utasokat.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1994

október, Svájc – Új önvédelmi sprayt dolgoztak ki a szakemberek. A megtámadott csak előrántja a táskából, belefúj a támadó arcába, a folyadékból másodpercek alatt hatalmas hab keletkezik, és betakarja a támadó fejét, aki így nem lát semmit. Ráadásul a spray olyan kék színű festéket tartalmazott, amit 7 napon át nem lehetett lemosni, így a rendőrség könnyedén kiszúrta a tömegben a kékfejű támadót.

október, Anglia – Törött orral és felkötött karral jelent meg a bíróságon a húszéves kalapossegéd Wiganban. Összevesztem a menyasszonyommal, ezért bánatomban öngyilkos akartam lenni, mondta. Kifeküdtem az országútra, hogy majdcsak elgázol egy kamion, de csak két motorkerékpáros jött arra. Az életben maradt kalapossegédet 15 fontra bírságolták közlekedés akadályozása címen.

október, USA – Egy houstni pilóta úgynevezett intimrepüléseket hajtott végre. A luxuskabinban ég és föld között végzett félórás kettyintés 140 dollárba került, míg az egyórás 240 dollárba. Aki egyszer kipróbálta, fantasztikus élményről számolt be, főleg akkor, amikor csavardugóban szabadesésben zuhant lefelé a gép.

november, Svédország – Egy reggel stockholmi otthonában felnyitotta a férfi a wc fedelét. Nem akart hinni a szemének. Mi ez? Ezt én csináltam? De nem. Mikor ráeszmélt, hogy egy több mint kétméteres boa pihen a vécécsészében, hanyatt-homlok menekült a lakásból. A csatornavállalat emberei speciális kamerákkal fogták el a kígyót, amely a ház egyik lakójának tulajdona volt.

november, USA – Egy új rendeletnek köszönhetően félmeztelenül is utazhatnak a nők a New York-i metrón. A rendőröknek csak akkor kell beavatkozniuk, és leszállítani a félmeztelenül utazó nőt, ha a félmeztelen nő megbotránkoztatja az utasokat, vagy veszélyes helyzetet idéz elő a két szabadon himbálódzó didi.

november, Oroszország – Sok szép húskonzervvel akart repülőre szállni egy fiatal házaspár Pevekben. Azt mondták, nászútra mennek, és nem tudják, milyen a konyha a foglalt szállodában, de ők mindenképpen jól akarják magukat érezni. A nászút fényesen sikerült volna, főleg azért, mert a hét húskonzerv aranyat tartalmazott.

december, Németország – Kielben egy áruház bejelentette, hogy aki nyitáskor nadrág nélkül jelenik meg a bejáratnál, az ingyen kap egy nadrágot. A szervezők nem számítottak nagy sikerre, az áruház előtt összegyűlt több száz fős tömegnek csak hatvanhat nadrágot tudtak kiosztani, a többiek kénytelenek voltak meztelen seggel távozni.

december, India – A feleség családja nem tudott megfelelni a férj családja által állított követelményeknek, kevés volt a hozomány, ezért a férj családja, hogy helyre állítsa a természet rendjét, a háztartásokban gyakorta használt kerozinnal elégette a fiatalasszonyt. Mondván, egy kis háztartási baleset bárkivel megtörténhet.

december, Dél-Afrika – A lemezlovas éjfél után zendített rá a kőkemény mosh-zenére, amikor a hangulat az elfogyasztott alkohol hatására tetőfokra hágott. A táncolók dervisszerű körforgásban pörögtek, karjaikkal összevissza csapkodtak és igyekeztek a táncolókkal összeütközni. A hírhedt johannesburgi Mosh diszkóban egy fiatalember a száját is bepörgette, és leharapta a nekiütköző fülét.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top