+ Irodalom

Szenvedélyes bugyigyűjtőt hallgatott ki a rendőrség

A városi rendőrfőnök kihallgatta az egyik salvadori kórház portását, akit lopással gyanúsítottak. A húszéves férfi öltözőszekrényében negyvennégy darab női bugyit találtak.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1994

április, Japán – Akita tartományban átállították a telefonkártyák vásárlására kihelyzett automatákat, mert az ötszáz jenes érmék helyett magyar húszforintosokat találtak bennük.

április, Bermuda-szigetek – Kivonult egy család Hamiltonban a hatalmas helyi szeméttelepre, és a családfő vezetésével irányított gyűjtést rendeztek. A szemétdombon összeszedett alkatrészekből néhány nap alatt összeállítottak 13 kerékpárt, 3 triciklit és 1 üzemképes motorkerékpárt. Az élelmes család bebizonyította, hogy a Bermuda-háromszögben sem tűnik el minden, csak átalakul.

április, Irán – Két elegáns vásárló lépett be egy kermani ékszerüzletbe. Azt mondták, valami különleges nyakláncot szeretnének, egyedi medállal. Az eladó készséggel állt rendelkezésükre, és bemutatta a repertoárt. Az egyik vásárló azonnal beleszeretett a csiszolt smaragddal ékített nyakláncba, s maga előtt himbálva gyönyörködhessék benne. Rövid idő leforgása alatt sikerült az eladót meghipnotizálni, aki kegyesen ajtót nyitott nekik, hogy fizetés nélkül távozhassanak.

május, Tanzánia – A bíróságon meghallgatták a vádlott védőjét, majd az ítélethirdetéshez visszavonultak. Rövid ideig tanácskoztak, bár fölmerült több büntetési javaslat is. Végül a bíróság jogerősen hét napi elzárásra ítélt a kecskét, mert minden kétséget kizáróan tilosban legelt.

május, Németország – Egy felpuffadt vízi hulla felbukkanása borzolta a kedélyeket a Majna melletti Veitshöchheimben. A hulla partra emeléséhez azonnal a helyszínre sietett a rendőrség, a tűzoltóság és a Vöröskereszt helyi képviselője. Mikor a, vélhetően valamelyik hídról vízbe lökött áldozatot megfordították, mindenki a szájához kapott. Ezt a látványt senki nem remélte. Kifestett guminő vigyorgott az arcukba.

május, Szerbia és Montenegró – Piacra dobták a tiszta férfi testszagot árasztó testápolót, melyet Serb néven tisztelhettek a vásárlók. A termék dizájnját is a tiszta szerb férfiak testszagához igazodva alakították ki, így kapott helyett a testápoló egy üvegből készült kézigránátban.

június, Brazília – A városi rendőrfőnök kihallgatta az egyik salvadori kórház portását, akit lopással gyanúsítottak. A húszéves férfi öltözőszekrényében negyvennégy darab női bugyit találtak. A férfi bevallotta, hogy szenvedélyes bugyigyűjtő. A szekrényben talált darabokat ápolónőktől, doktornőktől könyörögte el, de volt olyan eset is, hogy megbújva az éjszakai ügyeletes ágya alatt egy óvatlan pillanatban csente el a bugyit. A rendőrfőnök úgy vélte, az ügy nem a rendőrség tartozik, célravezetőbb a kórházi kezelés.

június, Egyiptom – A kairói repülőtéren letartóztatott, Görögországba tartó férfi beismerte, hogy a három fagyasztott csirkét saját jószántából kívánta fölvinni a repülőgépre, de arról fogalma sem volt, hogyan került beléjük a hatvan darab lőszer. Azt mondta, nem gondolta volna, hogy manapság ilyen brutálisan dolgozzák fel a baromfit.

június, Bulgária – Bevonult a lány Stara Zagora egyik kórházába, ahol azt hallotta, szakorvosi vizsgálat után szüzességi bizonyítványt állítanak ki potom 33 leváért. A lány ezzel a papírral akart kedveskedni a barátjának, akivel egy hete járt. Amikor előbújt lába közül a szakorvos, a fejét csóválta. Biztos benne, hogy nem volt senkivel? A lány elgondolkodott.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top