+ Irodalom

Mit tippelsz, a férfiak hány százaléka jár sört inni a pincérnők mellei miatt?

Rendelet szabályozta, hogy továbbiakban nem szolgálhatnak fel fedetlen keblű pincérnők a vendéglátóhelyeken, ugyanis a szakszervezet szerint a fedetlenség megalázza a pincérnőket.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1992.

október, Németország – Nyilvánosságra hozták azt, amit ez ideig csak a gyóntatószékben ülő papok tudhattak. A német férfiak 97%-a, a nők 93 százaléka vétett a nyolcadik parancsolat ellen. Ezt a tevékenységet leggyakrabban otthon, a munkahelyükön, az üzletekben és a szupermarketekben végezték. Mi is volt a nyolcadik parancsolat?

október, Ausztrália – Rendelet szabályozta, hogy továbbiakban nem szolgálhatnak fel fedetlen keblű pincérnők a vendéglátóhelyeken, ugyanis a szakszervezet szerint a fedetlenség megalázza a pincérnőket. A tilalom előtt a vendéglátóhelyek 40 százalékában elődomborodtak a bájak. A tulajdonosok szerint a tilalom életbe lépése óta a sörfogyasztás 10 százalékkal csökkent, ami azt jelenti, hogy a férfiak 10%-ban az elődomborodó bájak miatt itták a sört.

október, Kína – Az ország déli részén egy falucskában eltűnt a férfi egyetlen tehene. Sírdogálás helyett átment a szomszédos faluba, és lopott magának egyet. Csakhogy rajtakapták. A két falu egymásnak esett. Az ellopott tehén miatt heten hagyták el földi életüket.

november, Németország – A gyermekáldást hiába váró asszonyoknak az orvosok azt tanácsolták, küldjék el férjeiket a fogorvoshoz, mert rájöttek, hogy a különböző fogbetegségben szenvedő férfiak ondójában több a terméketlenséget okozó kórokozó, mint az ép fogú férfiakéban. Meg amíg a férfi a fogorvosnál üldögél, hátha történik valami szegény terméketlen asszonnyal.

november, Anglia – A bíróság ítélete alapján elhagyhatta szüleit egy 11 éves kislány. A nagyszüleihez költözött. Sok hasonló kérés érkezett az utóbbi időben a bírósághoz. Egy kisfiú annyira nem jött ki a szüleivel, hogy még azt is lehetővé tették számára, hogy egy általa kiszemelt másik család örökbe fogadhassa.

november, Jugoszlávia – A belgrádi keresztény ökológiai párt a férfiak felfokozott agresszivitásának és szexuális igényeinek kielégítésére és enyhítésére aláírásgyűjtéssel szorgalmazta a bordélyházak megnyitását. A pártnak sok szimpatizánst hozott ez a kezdeményezés. Az viszont sehogyan sem fért bele ebbe a gondolatrendszerbe, miért akarták betiltani a pornóújságokat.

december, Svédország – Három fegyveres rabló a külvárosban bérelt egy lakást. Miután sikerült kifosztaniuk egy stockholmi bankot, az albérletbe vitték a pénzt, a tévé tetejére rakták, lecsatolták a fegyvereiket, és elmentek inni egyet a sikeres akcióra. Még aznap este bejelentés érkezett a tűzoltókhoz, hogy kigyulladt egy külvárosi lakás. Szirénázva vonultak ki. És ott találták a pisztolyokat a fotelben, meg a tévé tetején a fél millió koronát.

december, USA – Miamiban egy 14 éves kislányt vigasztalt az anyja. Hidd el, lányom, és ne bánkódj, híres ember leszel. Fátyolos fehér szemével a kislány átlát a 30 centis betonon, belát a páncélszekrényekbe, és akár egy röntgenkészülék, maga előtt látja a közelébe került emberek egész belsejét.

december, Anglia – Öt évvel ezelőtt egy kutyacsaláddal zárta össze kilencéves kisfiát a család, a ház mögötti sufniban. Ételen és italon a kutyákkal osztozott. Véletlenül fedezték fel. Mikor rátaláltak, már ugyanúgy viselkedett, mint a kutyák. Árvaházba zárták, a szülei ellen eljárást indítottak. Pedig talán igazságosabb lett volna, ha a kutyává változott fiú széttépi a szüleit.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top