+ Irodalom

Szeretkezőcellákat rendeztek be a lengyel börtönökben

Három börtönben rendeztek be olyan cellát, ahol az elítéltek meghitt körülmények között fogadhatták feleségüket, és néhány kellemes órát tölthettek kettyintéssel.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1992.

július, India – Napokon keresztül kerge birka módjára ugrált egy szexuálisan túlfűtött elefánt. Az elefánthajcsár, aki megpróbálta megfékezni az állatot, 42 órát töltött a hátán, de végül feladta, és egy altatólövedékkel sikerült lecsillapítani. Az elefánt körül dolgozó tucatnyi sokat tapasztalt férfi közül egynek sem jutott eszébe, hogy esetleg egy szexuális aktus orvosolhatná a problémát.

július, Elefántcsontpart – Takarékossági okokból megtiltotta a kormány a szolgálati kocsik munkaidő alatti használatát. Az ország az utóbbi időben a vártnál kevesebb jövedelemhez jutott a kávé és a kakaó kiviteléből. A kormány egyúttal felhatalmazta a rendőrséget arra, ha valakit meglátnak, hogy használja az állami rendszámú kocsit, haladéktalanul büntessék meg. És lehetőleg egy parkolóban, hogy ne kelljen fölösleges üzemanyag felhasználásával üldözni.

július, Kína – Elrabolta saját kishúgát egy 12 éves kisfiú, és azzal fenyegetőzött, hogy megöli, ha édesanyjuk nem fizet neki 100 ezer jüan váltságdíjat. Az aggódva alkudozó mama végül 70 ezer jüant vállalt, de amikor az első 10 ezres részletet átadta a kisfiának, elfogta és rendőrkézre juttatta.

augusztus, Svájc – Születésnapját ünnepelte egy 21 éves genfi férfi. Egyik pubból a másik menetelt, végül egészen jól berúgott, de ivott volna még egyet, csakhogy elfogyott a pénze. Emberek, szólította meg a járókelőket, épp 21 éves vagyok és nincs pénzem ünnepelni, adjatok! Mindenki udvariasan gratulált neki, de pénzt nem adtak. Egy idő után a férfi bemérgelte magát, elunta az elutasítást és jól seggbe rúgta az aktuális fukar urat. A rendőrségen tudta meg, hogy a főügyész volt az.

augusztus, Kína – Az Építőanyag-minisztérium ötéves javítási tervet dolgozott ki a csörgedező wc-tartályok megjavítására. Számítások szerint az elavult készülékek miatt 300 millió köbméter víz ment veszendőbe egy év alatt. A felmérések azt is kimutatták, hogy azért csak ennyi a veszteség, mert a több mint egy milliárd lakosú országban szerencsére mindössze húszmillió lakásban volt wc.

augusztus, USA – 36 évnyi börtönbüntetésre ítéltek egy harmincéves amerikai őrmestert, mert 1985-ben húsz ezer dollárért katonai titkokat adott el Magyarországnak és Csehszlovákiának. Az amerikai légierő Közép-Európával kapcsolatos védelmi terveit, valamint az USA és a NATO harcászati atomfegyverek használatára kidolgozott elképzeléseit adta el. A tettét egy dolog miatt bánhatta, hogy ilyen keveset kért érte.

szeptember, Libanon – Régóta kártyázott a férfi, így még aznap este is a blattot verte, mikor a felesége a kórházban szült. Akkor este is sokat veszített, és olyan magasra rúgott a tartozása, hogy megfenyegették, kinyírják, ha nem fizet. A férfi gondolt egyet, és a tartozás fejében fölajánlotta újszülött gyermekét. Legnagyobb meglepetésére elfogadták az ajánlatot. A férfi kenőpénzért a szülőorvossal együtt csempészte ki a gyereket a kórházból. Másnap nagy csokor virággal jött vigasztalni az asszonyt elhalálozott kisfiuk miatt.

szeptember, USA – A General Motors autógyár biztonsági vizsgálatai során több mint 20 ezer görényt, disznót, patkányt és egeret öltek meg 81-től kezdődően. A mesterségesen előidézett balesetekkel az utasok veszélyeztetettségét mérték élő állatokon, melyeket előzetesen érzéstelenítettek, hogy legalább ne fájjon nekik annyira a halál.

szeptember, Lengyelország – Három börtönben rendeztek be olyan cellát, ahol az elítéltek meghitt körülmények között fogadhatták feleségüket, és néhány kellemes órát tölthettek kettyintéssel. Ez a jutalomaktus csak a hivatalosan megesketett házastársaknak járt. Akik Isten színe előtt nem vallottak színt arról, hogy mindenben és csakis a legjobbat akarják a másiknak, azok nem kettyinthettek.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top