+ Irodalom

A család házassági tanácsadója elcsábította az asszonyt

Egy michigani család orvosa és házassági tanácsadója gyakorlatias ötlettel állt elő, és elcsábította az asszonyt, aki hozzá is ment feleségül. Vitte a gyerekeket, és saját gyereket is szült neki, hogy minden igényt kielégítsen…

Érdekes történetek a xx. századból a magyar sajtó alapján – 1991.

július, London – Harmincezer telefonhíváson keresztül próbált vizuális gyönyört szerezni magának egy Greenwich-i férfi. Mind a harmincezer alkalommal arra kérte a telefon másik végén tartózkodó hölgyet, hogy anyaszült meztelenre vetkőzve sétáljon ki a háza elé. Ha nem teszi, ígérte határozottan, megöli valamelyik hozzátartozóját. A nők többsége nem tűnt félősnek, száz esetből általában csak egy jelent meg a ház előtt ruha nélkül. Így a férfi legnagyobb igyekezete ellenére is mindössze 300 pucér hölgyet falhatott föl a szemével.

július, USA – Egy michigani család orvosa és házassági tanácsadója gyakorlatias ötlettel állt elő, és elcsábította az asszonyt, aki hozzá is ment feleségül. Vitte a gyerekeket, és saját gyereket is szült neki, hogy minden igényt kielégítsen. A volt férj beperelte az új férjet. A bíróság 67.500 dolláros büntetést rótt ki a szakmailag becstelen házassági tanácsadóra. Az ex-férj, valószínűleg azért, hogy visszacsábítsa az asszonyt, az összeg egy részét nekiadta. Az asszony röhögött a markába, és maradt a dokival.

július, Franciaország – Már húszezer darab injekciós tű alakú töltőtoll került forgalomba, mire a gyártást betiltotta a hatóság. A kábítószeres fecskendőre megtévesztésig hasonlító írószerrel könnyedén lökhettek tintát a vénájukba a témában kevésbé járatos kezdő kábítózók.

augusztus, Uruguay – Különleges műanyagból készült zenélő kesztyűket hoztak forgalomba Amerikában. Ha a viselője végigsimított két különböző felületet, a kesztyű más és más hangot adott. A hangerőt a simítás erejével szabályozhatták. Egy uruguayi turista különleges élményre vágyott és hazavitte a kesztyűt. Amikor ágyba bújt a feleségével, fölöltötte a kényes hangszert, és simogatni kezdte. Az asszony csak három utcával arrébb hagyta abba a menekülést.

augusztus, USA – Gyanús külsejű autót állított meg a rendőr Tampán, ráadásul a sofőrnek alkoholszaga volt. A férfi azt állította, hogy ő ugyan nem ivott semmit, ez a szag nála szakmai ártalom, merthogy tűznyelőművész. A rendőr jót nevetett, ezzel a dumával még senki nem akarta kimagyarázni magát. Erre a sofőr elővett egy tartályt, belekortyolt, s az alkohol- és benzinkeverék lángjával lepörkölte a rendőr bajszát.

augusztus, Törökország – Azzal vádoltak egy idős férfit, hogy soha be nem telő szerelmével üldözi a szomszéd feleségét. Hiába magyarázkodott az öreg, nem hittek neki. Végső elkeseredésében előkapott egy bicskát, megvillantotta a pengét, ékes bizonyítékul levágta a farkát, és a hitetlenkedők elé dobta. Aztán összeesett.

szeptember, USA – Új módszerhez folyamodott a rendőrségi pszichológus, és speciális tanácsokkal látta el azokat a rendőröket, akik családi perpatvarhoz vonultak ki. A rendőrök először szép szóval csitították a veszekedőket, majd ha ez nem segített, bementek a konyhába, és elkezdtek lakmározni a hűtőből. A legjobb falatok eltűnése láttán többnyire megerősödött a házastársak összetartozási igénye, és közös erővel zavarták el a falatozó rendőröket.

szeptember, Németország – Este kilenctől hajnal kettőig expressz gyorsasággal szállította házhoz az óvszert egy újonnan alakult cég. Az elit családok elit bulijait ellátó társaság a merevedés kezdetétől számítva öt percen belül bármelyik izgatott férfi farkára fölvarázsolta az életmentő abroncsot.

szeptember, Skócia – 250 ezer szál virágból rakta ki Van Gogh híres napraforgóit egy kertész. A kép alapja egy szőke búzatábla volt, amelyen húsz önkéntes segítségével alakította ki a 60 méter átmérőjű napraforgófejeket. Művét helikopterről akarta lefilmezni, mikor meghallotta, hogy a napraforgók még az űrből is láthatók.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top