+ Irodalom

Gépkocsivezetés közben szeretkezett a házaspár

A közlekedési rendészet kénytelen volt előállítani egy házaspárt, mert gépkocsivezetés közben önfeledten élvezték a sexet. A hitvestársak között meghatóan nagy összhang uralkodott gépkocsivezetés közben is…

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1991.

április, Japán – A tokiói mezőgazdasági egyetemen munkatársai tíz éven át figyelemmel kísérték a teheneket. Rájöttek, hogy a nagy meleg és a fokozott napsütés miatt elveszítik étvágyukat, és kevesebb tejet adnak. A tudósok nyári védőöltözéket készítettek a teheneknek, amely szalmából szőtt dzsekiből és elegáns kalapból állt.

április, Ausztrália – Bolyhokkal díszített műpéniszt tartott egy asszony a munkahelyi íróasztalán. A kolléganője nem egyszer kérte, hogy rakja el, mert undorítónak találja. Végül odáig fajult az ügy, hogy a kolléganő bírósághoz fordult, mert mióta a műpéniszt az asztalon látja, azóta a férjével lelki és mentális problémái vannak. A műpénisz tulajdonosa azzal védekezett, hogy szerinte a kolléganő csak irigykedik.

április, Franciaország – Egy felmérés bebizonyította, hogy a francia nők és férfiak a strandon szeretnek kefélni – olvasta egy nő az újságban. El nem tudom képzelni, mondta az asszony a férjének, mert az az igazság, hogy én még soha nem láttam francia strandon kefélő franciákat. Akkor ez azt jelenti, hogy máshol még kevésbé láthattam volna?

május, Brazília – Egy mozihálózat tulajdonosa egyik hétről a másikra megháromszorozta a filmekre látogatók számát. Titka csupán annyi volt, hogy a jegyeket a nézők testsúlyának arányában árusította. Így főleg a gyerekek jutottak olcsó mozijegyhez. Aki olcsóbban akart moziba járni, kevesebbet evett, és így nem csak a jegy árán, hanem az élelmiszereken is spórolhatott.

május, India – Nagy károkat okoztak a mezőgazdaságban a mezei egerek, mert mindent fölzabáltak. A vegyszerek nem segítettek már, épp ezért volt meglepő, hogy Tamil Nadu állam egyik falujában egy reggel egerek tetemei borították az utcákat. Az emberek szólni sem mertek. Lehet, hogy Isten kipusztította az ellenségüket? Aztán persze kiderült, hogy az egerek beszabadultak egy pajtába, ahol alkoholt tartalmazó műanyag kannákat rágtak meg, és alaposan kiütötték magukat.

május, USA – Most végre mindenki megtudta, hogy a New Yersey-i rendőrséggel nem lehet kukoricázni, mert előbb-utóbb mindenkit elkapnak. Egy nyomozó 14 évi munkával jutott a nyomára Alabamában, és ott kapta el sikeres üzletemberként, újonnan alapított családja környezetében azt a férfit, aki 14 évvel ezelőtt rávizelt egy drugstore falára.

június, Csehszlovákia – A közlekedési rendészet kénytelen volt előállítani egy házaspárt, mert gépkocsivezetés közben önfeledten élvezték a sexet. A hitvestársak között meghatóan nagy összhang uralkodott gépkocsivezetés közben is. Az asszony úgy himbálózott a férfi ölében, hogy ez idő alatt a volánt tartotta kézben, a férj pedig kifogástalanul kezelte a pedálokat.

június, Szovjetunió – Egy szibériai bizományi áruházban lesütött szemmel vette a kezébe a bugyit egy asszony. Ne haragudjanak, de szeretném felpróbálni, mielőtt megveszem. A két eladó közönyösen hátat fordított neki, és mire visszafordultak, a nő eltűnt néhány nercbundával. Az eladók soha nem tudták meg, jó lett volna-e rá a bugyi.

június, Izrael – Egy építési vállalkozó húsz évig élt boldog házasságban a feleségével. Történt azonban, hogy az öbölháború idején egy Scud-rakéta erősen megrongálta Tel-Avivi villájukat. A robbanás erejétől a villa berendezésének nagy része, köztük a feleség gondosan zárt ékszeres doboza is a kertbe repült. A zár kipattant és az ékszerek szétszóródtak. A férj nekilátott, hogy összeszedje a szanaszét heverő ékszereket, azonban a doboz mélyén levelekre bukkant. A hűséges felesége mástól kapott szerelmes leveleire.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top