+ Irodalom

Saját kezűleg végezte ki a lányát az apa

Saját kezűleg végezte ki a lányát az apa, hogy kiköszörülje a család hírnevén esett csorbát. A lány megszökött a szeretőjével, és kefélés közben fényképeztette magát.

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1990.

október, Brazília – Bevonták egy pilóta jogosítványát, mert az Amazonas fölött repülve lezuhant egy dzsungelbe. A pilóta életben maradt, de 12 utasa meghalt. A férfi először vonakodott elárulni, hogyan történhetett mindez, végül elárulta, hogy a Chile-Brazil meccset hallgatta a rádióban.

október, Algéria – Saját kezűleg végezte ki a lányát az apa, hogy kiköszörülje a család hírnevén esett csorbát. A lány megszökött a szeretőjével, és kefélés közben fényképeztette magát. Az ismerősök elismerőleg ráztak kezet a férfival, mondván, igen, így van, minden gyereket föl kell koncolni, aki a szabados életvitelt választja.

október, USA – Egy kitűnő ötleteiről híres philadelphiai kereskedő az iraki elnök fényképét nyomatta a vécépapírra, hogy az amerikaiaknak kéjes örömöt okozzon a vécén. A vécépapírból több ezer tekercset adott el a hazafiaknak, akik fölszabadultan masszírozták ánuszukba a rákkeltő festékanyagot.

november, Indonézia – Megszökött egy fegyenc a börtönből, és egy sűrű sötét erdőbe menekült, ahol fölkergette a fára egy tigris. A tigris két napon át várakozott a fa alatt, hátha az ölébe pottyan a csemege, ám a férfi éjt nappallá téve kapaszkodott. Két nap elteltével más csemege után nézett a tigris, és a férfi is rendesen megéhezett, megszomjazott. Az első házhoz bekopogott, hogy élelmet kérjen. A kaput egy rendőrtiszt nyitotta ki.

november, Malájzia – A banktisztviselő imádta a luxuskocsikat, igaz, az ő beosztásában nem telt rá a fizetésből. De megoldotta. Először egy 550 ezer dollár értékű Lamborghinit vásárolt, majd három Porschét vett, egyenként 259 ezer dollár értékben. Vesztére, telhetetlen volt. Amikor 185 ezer dollárért meg magához édesgetett egy Mercedest, fölmerült a bank vezetőiben a gyanú, hogy netán sikkasztott.

november, Anglia – Öt évi együttlét után érvénytelenítette a házasságot a bíróság. Az asszony hangosan zokogott az ítélet után, volt férje alig bírta visszafogni, hogy ne rendezzen jelenetet. Nem baj, szívem, akkor is együtt maradunk, nem állhat közénk semmi, mondta a férfi, mit számít az, hogy mit mond a bíróság, az a lényeg, hogy szeretjük egymást. Az asszonyka 81-ben operáltatta át magát nővé.

december, USA – Részegen ballagott hazafelé egy férfi. Hosszú volt az út, unatkozott. Hogy elüsse az időt, kavicsokat szedett föl a földről, és maga elé dobálgatta. Hamarosan rájött, hogy ennél sokkal jobb szórakozás, ha célpontokat is keres magának. Az úton kocsik jártak. Ez remek szórakozás lesz, gondolta. Az elröppenő kavicsok nyomán egy 16 éves lány maradandó agykárosodást szenvedett, egy férfinak a jobb szemét verte ki, egy asszonyt pedig úgy fülön vágott, hogy megsüketült. Jó tettért jót várj. 38 évet kapott.

december, Svédország – Samu gépiesen szívta a cigarettát. Ezt a mozdulatát sok ezer gyerek látta. Az átlátszó tüdejében megjelenő füst, lassanként feketére festette a hörgőket, és Samu nem kapott levegőt. Hát, ez borzasztó, mondták a gyerekek. Samu egy dohányzó robot volt, aki arra áldozta az életét, hogy elrettentse a gyerekeket a dohányzástól. Sok felnőtt is ezért dohányzik, de nekik nem sikerül.

december, Dánia – Egy vak férfi Brille-írással készült szexújságot olvasott a villamoson. Aztán a speciális nyomású képre tette a kezét. Szemközt egy nő figyelte. Szegény, gondolta. A férfinak brutális erekciója támadt. Szegény, gondolta újra a nő, ráadásul mekkora lakáskulcsot kell hordania.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top