+ Média

Törölték a BKK rendszerét hekkelő diákot a hírből

Folyamatos informatikai támadás alatt a BKK online felülete.

Keresés a weben

Folyamatos informatikai támadások és túlterheltség miatt zavar lépett fel a BKK online utastájékoztatási felületeinek működésében (BKK.hu, BKK Info webes és mobilalkalmazás), a társaság mindent megtesz a helyzet mielőbbi megoldása érdekében – közölte a Budapesti Közlekedési Központ szombaton az MTI-vel.

A BKK a közösségi közlekedéssel kapcsolatos információkat a BKK Info rádiós tudósításain keresztül és a BKK Facebook-oldalán teszi elérhetővé.

A közlekedési vállalat megerősítette a helyszíni utastájékoztatást is a forgalmi akadályoknál és forgalmi zavaroknál.

A közleményben hangsúlyozták, hogy a főváros közösségi közlekedésének kiszolgálása továbbra is zavartalan.

A “hitelesség érdekében” ezt a részt törölte híréből az MTI:

A BKK weboldala péntek délután vált elérhetetlenné, miután egy diák támadást intézett ellene, állításai szerint azzal a céllal, hogy felhívja a figyelmet a nemrég bevezetett online jegyvásárlás hibáira. A rendszert fejlesztő T-Systems Magyarország pénteken közölte, hogy  az informatikai rendszert ért jogosulatlan befolyásolás miatt rendőrségi feljelentést tett ismeretlen tettes ellen.

3 hozzászólás

3 Comments

  1. Hűséges Honpolgár szerint:

    Azért jó lenne leállni! Nem kellene sztárt csinálni a kiberbűnözőkből! A fitalok többsége jobbikos vagy anarchista, most megtanulja, hogy milyen a világ, s nem kell mindig ugrálni a nagyobbak ellen! Helyesnek tartom ezt, az országnak keménykezű vezetése van, s végre a magyarok biztonságban élnek! Nem kellene ezt felforgatni egy nyikhaj kedvéért.

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top