+ Film

Most már valódi halálos áldozata is van a The Walking Dead sorozatnak

A halottkém pénteken jelentette be, hogy a kaszkadőr még aznap belehalt sérüléseibe egy atlantai kórházban.

Balesetben életét vesztette egy kaszkadőr a The Walking Dead című amerikai televíziós sorozat újabb epizódjainak forgatásán Georgia államban.

A 33 éves John Bernecker több mint hat méteres magasságból zuhant le még szerdán, és beütötte a fejét. A halottkém pénteken jelentette be, hogy a kaszkadőr még aznap belehalt sérüléseibe egy atlantai kórházban.

A baleset miatt az AMC tévécsatorna felfüggesztette a forgatást az Atlantától 56 kilométerre fekvő Senoiában.

A nyolcadik szériáját forgatják a népszerű horrorsorozatnak, amely zombiapokalipszist túlélő emberek egy kis csoportjának történetét meséli el.

A szerencsétlenül járt férfi tapasztalt kaszkadőrnek számított, dolgozott például Az éhezők viadala című trilógia forgatásán is.

Három év óta ez az első halálos baleset filmforgatáson az Egyesült Államokban. 2014-ben ketten is meghaltak filmezés közben. Azon év augusztusában egy 38 éves hangmérnököt ölt meg egy gellert kapott lövedék a Zsaruk című valóságshow forgatása közben a nebraskai Omahában, februárban pedig egy 27 éves nőt gázolt halálra egy tehervonat a Gregg Allman énekesről szóló életrajzi film, a Midnight Rider forgatásán, ugyancsak Georgia államban, egy vasúti hídon.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Népszerűek

To Top