+ Irodalom

Az olasz nők kétharmada nem titkolja, hogy csalja a férjét

Képzeld, szívem, azt olvastam az újságban, mondta a férfi, hogy az olasz asszonyok kétharmada nem titkolja, hogy csalja a férjét. Ezek szerint te nem csalsz meg, vagy a titkolózó egyharmadhoz tartozol?

Érdekes történetek a xx. századi magyar sajtó alapján – 1987.

január, Svédország – A férfi fölmászott a tetőre, hogy eltakarítsa a havat. A légi mutatványt a kocsija hátsó tengelyéhez erősített kötéllel biztosította, amit átvetetett egy vascsövön, hogy csúszás esetén az ellensúly megtartsa. A hirtelen jött ötlet jónak látszott, csak elfelejtett róla szólni a feleségének, aki bevásárolni indult a kocsival.

január, Olaszország – Több száz ember nézte a focimeccset Rómában a termini pályaudvar várótermében fölállított képernyőn. A szurkolók lázas hangulatban fölszisszentek egy-egy kihagyott helyzetnél. Aztán hirtelen váltás a képernyőn, a focimeccs félbeszakadt, a tömeg mégsem hőzöngött. Perceken át nézték a véletlenül beadott kemény pornót.

január, Kína – Úgynevezett étterembetegséget diagnosztizáltak az orvosok, amely 15-20 perccel étkezés után lépett fel a vendégeknél. A mellkasi, váll-, tarkótáji fájdalom és arczsibbadás azonban két óra múlva teljesen megszűnt. A kutatók megállapították, hogy a vizsgált csoport tagjainak több mint harminc százalékánál okozott hasonló tüneteket a húsféleségek minőségének és ízletességének javítására használt anyag, a nátrium-glutamát.

február, Olaszország – Képzeld, szívem, azt olvastam az újságban, mondta a férfi, hogy az olasz asszonyok kétharmada nem titkolja, hogy csalja a férjét. Ezek szerint te nem csalsz meg, vagy a titkolózó egyharmadhoz tartozol? Micsoda kérdés ez, mondta az asszony, ha beismerném, hogy titkolózom, azzal mindjárt a kétharmadhoz tartoznék.

február, USA – Hát, ezt nem akarom elhinni, mondta egy katona, engedélyezték az esernyő használatát a seregben. Miért, eddig is hordhattak a nők, mondta a másik tizedes. Mondd, de őszintén, kérdezte az első, el tudod képzelni, hogy éles helyzetben, mikor az életedről van szó, az esernyővel szórakozol, nehogy nedves hulla legyél?

február, Franciaország – Azt olvastam az újságban, mondta a nő, hogy egy 16 éves pironnei kislány valóságos minimaffiát vezetett. 23 tagú, kiskorú bandájával két év alatt 450 ezer frankot rabolt. Bár csak a mi gyerekünk lenne ilyen talpraesett!

március, Szaúd-Arábia – Két szaúdi rab beszélgetett. Hallottad, hogy mostantól elengedik a büntetés felét, ha kívülről megtanulod a Koránt? Hány évet is kaptál? Nyolcat. És szerinted három év alatt meg tudod tanulni mind a 114 fejezet nyolcvanezer szavát? Hát, nem tudom, pajtás, de azt hiszem, jobb, hogy nem akkor szabadulhatok, ha megtanulom.

március, USA – Látod azt az ablakot, ott a dallasi könyvtár felső emeletén? Látom, mondta a másik. Na, onnan lőtték le Kennedyt. És tudod, mit akarnak oda építeni a turistáknak? Mit, géppuskafészket? Nem, barátom, egy liftet, hogy megnézhessék, mit látott a gyilkos. És ez a lift, kapaszkodj meg, potom 2,3 millió dollárba kerül.

március, Magyarország – Szerelmespár andalgott az utcán a tavaszi napsütésben. A férfi a tanulmányairól mesélt, közben meg az járt a fejében, hogy az esti mozi után fölhívja hozzájuk a lányt, mert a szülei vidékre utaztak. Majd szétvetette az izgalom, s ha csak hozzáért a lány karjához, rémületes erekciót produkált. Számolta az órákat, mikor indulnak a szülei. Aztán a Parlament elé értek, ahol egy kisebb tömeg hallgatta a politikai szónokot, aki többek között az „egyesülési szabadságot” követelte. A férfi mélységesen egyetértett vele.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top