+ Életmód

Te mennyit fizetnél egy közös reggeliért a szexi belügyminiszter-helyettessel?

A magas beosztású fiatal ukrán tisztségviselő nemrég azzal került reflektorfénybe, hogy félmeztelen fotók jelentek meg róla közösségi oldalakon.

 

Egy orosz állampolgárságú ismeretlen férfi ajánlotta a legmagasabb összeget, 11 millió hrivnyát, azaz mintegy 386 ezer eurót egy reggeliért Anasztaszija Gyejeva 25 éves ukrán belügyminiszter-helytettessel a ProZorro ukrán internetes oldal jótékonysági aukcióján – írta meg több ukrán hírportál.

A magas beosztású fiatal ukrán tisztségviselő nemrég azzal került reflektorfénybe, hogy félmeztelen fotók jelentek meg róla közösségi oldalakon.

Gyejevát tavaly ősszel nevezte ki helyettesének Arszen Avakov belügyminiszter, akit ezért számos támadás ért még kormánypárti oldalról is.

Nemcsak a miniszterhelyettes pikáns fotóinak nyilvánosságra kerülése, hanem fiatal kora miatt sem találták a bírálók megalapozottnak Gyejeva kinevezését.

Ugyanakkor a miniszter védelmébe vette helyettesét, mondván, hogy a munkában rendkívüli teherbírású és jó kommunikációs képességekkel rendelkező személyiség, Gyejeva kritikusait pedig képmutatóknak nevezte.

A reggeliért fizetett összeget jótékony célra fordítják, egy ukrán gyermekklinikának vásárolnak lélegeztetőgépet.

Kisebb kavarodást okozott, hogy egy bizonyos Olena Feszjun, aki a strana.ua hírportál szerint az 1+1 ukrán televíziónál dolgozik újságíróként, licitált az árverésen. Feszjun később elárulta, hogy egy orosz férfit képviselt a licit során, azaz nem ő, hanem a férfi fog reggelizni a miniszterhelyettessel.

A férfi nevét nem árulta el, csak annyit mondott róla, hogy személyesen nem ismerik egymást Gyejevával. Leszögezte, hogy a férfi, akit képviselt, kész kifizetni a horribilis összeget a reggeliért, ami hangsúlyozottan nem randevú a csinos miniszter-helyettesnővel, hanem jótékony célú esemény.

Legközelebb a jelenleg Kijevben tanácsadóként dolgozó Ivan Mikloš volt szlovák pénzügyminiszterrel közös reggeli futásra lehet licitálni a hírességek bevonásával zajló jótékonysági aukción.

Kattints ide a hozzászóláshoz

Hozzászólás

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

I accept the Privacy Policy

Népszerűek

To Top